| EcLipSa234232 a întrebat:

Salut TPU
de cand am aflat de acest fenomen, am tot cautat raspunsuri pentru a-l evita in totalitate si totusi in ciuda cautarii nu gasesc remediu. Ma refer la descarcarea psihica a prietenilor. Eu iubesc enorm o fata si cateodata cand ea e pleaca si mie imi este foarte dor de ea ma descarc emotional pe singurul meu prieten adevarat, gata sa ma asculte si sa ma ajute. Stiti cumva cum as putea sa scap de aceasta descarcare emotionala? Nu vreau sa-l stresez, dar pur si simplu nu pot, simt o durere prea mare si trebuie sa ma descarc de tot ce am pe interior pentru a scapa de aceasta, poate asta explica si faptul " De ce ne trebuie prieteni ". Exista cineva care poate traii fara prieteni si fara sa se decarce emotional? ( inainte de casatorie, ca dupa aceea ai sotie/sot si ne sfatuim reciproc cu el/ea, EA in cazul meu ) Din cate am citit pe net ( caut remediu de 4 luni ) daca te abtii in a te descarca emotional, vei ajunge sa ai depresii si alte manifestari neasteptate si schimbari bruste ale comportamentului, devenind parca fara viata
Care-i parerea voastra? Exista sa nu remediu pentru descarcarea psihica?

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce tâmpenie. Remediu: Gândeşte-te că pe prietenul tău îl doare fix în cot de problemele tale. Ar trebui să funcţioneze.

| Kyrie a răspuns:

Ceri sfaturi? ce slab esti, te lasi controlat de hormoni?, ce slab esti, emotiile iti controleaza impulsul nervos?, ce slab esti, ai nevoie sa te descarci asa de tare incat nu te poti controla?, ce slab esti laughing