anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce majoritatea baietilor sunt infumurati, iar fetele fitoase? Adica au o atitudine dezagreabila si se cred niste animale feroce. Glumele lor sunt inca neevoluate, iar in general provin de pe facebook care izbucnesc si insista sa tina tot anul. Le aud fara sa vreau prin clasa, pe afara, prin liceu. Nu am probleme cu nimeni, dar pur si simplu nu ii mai suport cand ii vad cum fac. Cine ma poate lamurii si pe mine ce sa fac. Ma intereseaza foarte mult opinia voastra. Va multumesc, dau funda!

Răspuns Câştigător
| corolav a răspuns:

Din prostie.
Mai exact, dovezi ale prostiei și lipsei de educație.
Reciproc a derivat și expresia : „Nu e prost destul dacă nu e și fudul".

3 răspunsuri:
| FrumusicaSufletista a răspuns:

Pai de obicei sunt înfumurați cei care au fost odată foarte slăbi și acum încerca să se arate mare și tare ca să nu devină din nou slăbi, iar alții sunt mîndri pentru ca nu au parte de dragostea parindeasca și încerca să își optina revanșă, să se simtă mai puternici asupra celor mai slăvi.Tu nu trebuie să îi observi ci bucurate ca nu ești ca ei, și ca ai toat ce ei nu au.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Nu sunt toti asa. Stiu ca in zilele astea, majoritatea asa par. Poate si sunt asa unii. Dar poate unii nu sunt asa si doar incearca sa faca o impresie.
Ce ar trebui tu sa faci? Pai nu prea ai ce sa le faci lor. Incearca sa nu ii mai asculti. Fa-ti alti prieteni.
Aia sunt doar niste papagali care nu sunt mai presus de tine. Adica gandeste-te ca tu poti fi ca ei oricand. Dar ei nu pot fi ca tine. happy

| Oana92 a răspuns:

Sa ii ignori, alta varianta nu ai. Din pacate mama prostilor e mereu gravida, iar nivelul de educatie din Romania e in continua scadere. Si cat timp acestor adolescenti le sunt oferite ''modele'' ca bianca dragusanu, leo de la strehaia si guta nu poti cere mai mult de la ei.