| Th3Public3N3MY a întrebat:

Este buna aceasta placa video?
http://www.emag.ro/......VCQ6000-PB

5 răspunsuri:
| CapitanuSemafor a răspuns:

Sucks big time pentru ca este nVidia. Alege un AMD. Macar nu sunt oferite la supra-pret si nu stau in desktop la 1 milion de gradewinking

| Th3Public3N3MY explică:

@Brutus90, nu sunt fan amd!tongue

| bogdan324 a răspuns:

Este buna rau! apropo mi-au placut episoadele cu nea ilie si basinile luirolling on the floorRESPECT!

| bogdan324 a răspuns:

Cumpara placa asta video fiindca am auzit ca este cea mai buna placa video de gaming din lume! as vrea si eu una dar crizarolling on the floor

| Mircea_3423 a răspuns:

Salut Catalin! Placa aceasta este foarte buna, mai ales ca e de ultima generatie, in schimb o sa ai nevoie la ea de o sursa noua cu alimentare separata pentru placa video.
Eu sunt student la Automatica si Calculatoare si ce iti pot recomanda ar fi sa iti iei o placa video la 2 gb cu ddr3, deoarece la acele placi nu ai nevoie de sursa nou, iar pretul de 2000 ron pentru placa de mai sus, in 3 luni ajunge la 1400-1500 si nu prea isi are rostul ca se devalorizeaza repede. Gandeste-te prima si prima data, pentru ce o iei, daca pentru jocuri, nu se merita, pentru editare video sau randare in autocad/arhicad, atunci se merita.

Vezi si tu, sper sa iti fie de folos ce ti-am zis.