anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Habar nu am unde poate fi intrebarea asta pusa, dar e ok.

Am facut un,, Kendama Pill" Din plastilina, totul e OK, Momentan e la congelat, sa se intareasca ok.

Treaba e ca plastilina nu ramane asa, si ca in 10 minute se inmoaie, si,, Spike-ul" acela nu mai e asa de rezistent, mi-e ca se va rupe.

Cum pot face acel Spike mai rezistent? Chiar si Pill-ul, mai rezistent.

Tin sa mentionez ca am un spike la indemana, de la o Kendama(cumparata)

Răspuns Câştigător
| cristi202 a răspuns:

Cind un lucru e proiectat gresit, folosindu-se un material inadecvat, se vede la folosirea lui. Mai ales in cazul folosirii gresite a unui material, nu ramane decat reluarea de la capat a procesului de creatie, cu materialul adecvat.

6 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Incearca cu lut de modelaj, din acela care se intareste la aer, nu din acela care trebuie ars pentru a se intari. E ca plastilina, dar in cateva ore e tare ca piatra.

| Kalone a răspuns (pentru cristi202):

Pai. Eu as dori sa aflu cum sa imbunatatesc acest,, pill''.

A durat ceva sa faci forma unuia din plasilina, si a fost si destul de greu, nu vreau sa repet procesul.

| cristi202 a răspuns (pentru Kalone):

Cind un lucru e proiectat gresit, folosindu-se un material inadecvat, se vede la folosirea lui. Mai ales in cazul folosirii gresite a unui material, nu ramane decat reluarea de la capat a procesului de creatie, cu materialul adecvat.

| AlexandruBargu a răspuns:

Nu prea stiu sa fi auzit de kendama pill din plastilina..Incearca sa iti iei o plastilina mai buna si sa incerci din nou

| Kalone a răspuns (pentru AlexandruBargu):

Plastilina este de calitate, dar orice plastilina se inmoaie.

| Clockwork a răspuns (pentru Kalone):

Aia playdoh devine tare ca piatra dupa o saptamana

| Kalone a răspuns (pentru Clockwork):

Pai. Si asta devine piatra, dar se inmoaie daca ma joc cu ea..Si practic pentru asta e pill-ul, sa te joci.