| EcLipSa234232 a întrebat:

Salut TPU
hai sa va explic intamplarea mea
Ieri, am fost si mi-am reincarcat cartela cu 7 euro.
Am tastat *123# sa vad cat credit am, si mi-a aratat ca am 7 euro, exact ce imi doream
Dupa 30 minute am tastat iar si mai aveam 2 euro deoarece eram la o extraoptiune si probabil s-a reincarcat singura ( stiti voi, X minute X sms X mb totul cu 5 euro/lunar )
Deci aveam extraoptiunea cu 3000 minute 3000 sms si 150 mb pe mobil reincarcata si mai aveam si 2 euro in telefon
M-am bucurat si am inceput sa-mi sunt prietenii ( din acelasi cartier cu mine ) Am dat injur de 12 apel-uri si in jur de 10 Sms-uri si am si vizitat 4-5 pagini de internet
Cand, sa vezi ...deodata raman fara credit si numai pot suna sau trimite mesaje, insa la extraoptiune scrie clar 3000 minute si sms-uri :O
Cand sa verific cat credit mai am, zice ca informatiile vor fi trimise maine asa ca astept 1 zi si a-2-a zi vad ca numai am nici macar cei 2 euro
Deci pana la urma 7 euro s-au dus, in telefon numai am nici-un euro si nici credit numai am
Ce s-a intamplat? Imi explica cineva? Sa mor daca am inteles pe ce s-au dus 7 euro :-|...

1 răspuns:
| Dana211 a răspuns:

Probabil e o greseala de la ei. Cel mai bine e sa suni la relatii cu clientii si iti vor explica ei ce s-a intamplat exact si cu siguranta iti vor rezolva si problema