| eXecutor a întrebat:

ieri mi.am facut gaura in limba, si a fost totul ok am mancat normal, am baut ceai, dar azi a inceput sa ma doare limba tare, abia am mancat. si abia pot scuipa sau chestii de genul, dar problema este ca am ridicat limba, si acolo am vazut o chestie alba ce e aceea? e infectat sau e normal? lapte nu am baut deloc sa stiti, si as dori sa-mi spune-ti mai multe manunte despre piercingurile in limba, si cum o pot dezinflama, Dau Fundaa! :X

Răspuns Câştigător
| mickidutza a răspuns:

Pai strange-l o data si nu te mai prinde de el pana iti trece inflamatia. este mai buna apa cu sare decat glicerina boroxata. incearca sa mananci mancaruri subtiri si fara pai, adica cu ajutorul lingurii. prima data cand mananci incearca sa pui lingura cu supa chiar pe pierce si dupa poti sa o inclini ca sa lasi supa. sa nu fumezi cam o saptamana, pentru ca se poate infecta. poti bea ceaiuri de care vrei, dar sa nu fie foarte calde. poti k in loc de apa cu sare, dupa mese sa clatesti cu ceai. dar neaparat trebuie de 2-3 ori pe zi sa clatesti cu apa si sare. cu placere.

8 răspunsuri:
| RB26DETT a răspuns:

Nu stiu la ce e bun piercingul in limba laughing, poate pe fata da dar pe limba?

| mickidutza a răspuns:

Si eu il am doar de 4 luni si am facut la multi oameni si inca fac oriunde in corp (cu exceptiihee hee ), asa a fost si la mine. nu iti fa griji pentru k totul va reveni la normal peste o saptamana sau 2. deci totul ce ti se va intampla este perfect normal. ctimp de 3-4 zile nu manca lactate ci mai mult supe sau mancaruri caldute sau cat mai reci. ca sa nu iti stea limba umflata, ia o cana si pune o linguritza de sare si apa, dupa care clataresteti gura cu acea apa dupa fiecare masa + dimineata si seara. nu te juca prea mult cu el pentru ca risti sa ti se desfaca. chestia aia alba se va "duce" de acolo cand limba se va mai dezumfla. altceva?batting eyelashes

| eXecutor explică (pentru mickidutza):

Pai nu prea am treaba cu el, dar daca ma spal pe manute imi sterg limba cu un servetel si il strang mai bine are ceva?
si apropo am auzit ca pentru desumflarea limbii se poate folosi glicerina boraxata, si inca ceva, mananc supe cu ajutorul paiului sa nu ma chinui prea tare sa mestec, si nu prea simt durere din partea lui daca ma fortez pot manca, am voie sa fumez, daca in acelasi timp beau un ceai de menta?, iar la sfarsit clatesc gura cu ceai si scuip? mersi mult mi.ai fost de mare ajutor

| what18 a răspuns (pentru mickidutza):

Te mai ocupi cu datul piercingurilor?

| mickidutza a răspuns (pentru eXecutor):

Pai strange-l o data si nu te mai prinde de el pana iti trece inflamatia. este mai buna apa cu sare decat glicerina boroxata. incearca sa mananci mancaruri subtiri si fara pai, adica cu ajutorul lingurii. prima data cand mananci incearca sa pui lingura cu supa chiar pe pierce si dupa poti sa o inclini ca sa lasi supa. sa nu fumezi cam o saptamana, pentru ca se poate infecta. poti bea ceaiuri de care vrei, dar sa nu fie foarte calde. poti k in loc de apa cu sare, dupa mese sa clatesti cu ceai. dar neaparat trebuie de 2-3 ori pe zi sa clatesti cu apa si sare. cu placere.

Răspuns utilizator avertizat
| eXecutor explică:

Piercingul este pentru ca imi place, nu conteaza asta eu am intrebat cu totul altceva apropo drolytapink90 deasupra limbii mi s-a facut un fel de sapatura, si e rosie, e din cauza tijei? ca e mica

| eXecutor explică:

Pai nu prea am treaba cu el, dar daca ma spal pe manute imi sterg limba cu un servetel si il strang mai bine are ceva?
si apropo am auzit ca pentru desumflarea limbii se poate folosi glicerina boraxata, si inca ceva, mananc supe cu ajutorul paiului sa nu ma chinui prea tare sa mestec, si nu prea simt durere din partea lui daca ma fortez pot manca, am voie sa fumez, daca in acelasi timp beau un ceai de menta?, iar la sfarsit clatesc gura cu ceai si scuip? mersi mult mi.ai fost de mare ajutor

| DnZ05 a răspuns:

Eu totusi cred ca nu e bine sa il pui o perioada de 2 zile.Cred ca ar fi bine sa il dezinfectezi cu spirt. Daca esti mai credincios ar trebui sa stii ca purtand cercelul ala faci voia raului.Intr-un fel este pacat.Ai mare grija cu infectiile!