| Alexutza27 a întrebat:

Imi poate explica si mie cineva, in mare, cum se joaca la pariuri? Cateva informatii, sa nu ma fac de ras big grin multumesc anticipat

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fiecare meci are un cod unic, ex: 123456.
Sa luam ca exemplu un meci, ca sa intelegi mai bine.
Avem Steaua - Dinamo.
1 - inseamna ca pariezi pe echipa gazda, in cazul de fata Steaua.
2 - castiga Dinamo.
X - se termina egal.
1X - bate Steaua sau se termina egal.
X2 - bate Dinamo sau se termian egal.
In afara de astea maie xista multe metode de pariere, poti sa pariezi pe cine va conduce la puza, cine da mai multe goluri, cate goluri se vor marca in total sau doar in prima repriza, ce echipa descghide scorul etc.
Intra pe un site al unei agentii de pariuri, uita-te la meciuri, al cote, la optiunile de pariere, o sa intelegi mult mai bine astfel.
Bafta.

2 răspunsuri:
| Jipa95 a răspuns:

Uita-te si tu la clasamente inainte de a te apuca sa iei meciurile.
Ex : Real Madrid - Barcelona, unde real are cota de 1.50, iar barcelona cota 2.50 Meciurile cu cota mai mica, sunt favorite. Si iei asa : 1 solist ( bate real ) / 2x (bate barcelona sau meciul se termina la egalitate ) / X ( meciul se termina la egalitate ) / GG ( ambele marcheaza ) / 3+ ( se marcheaza peste 3 goluri ), si sunt foarte foarte multe combinatii, eu ti-am spus aici doar ca sa-ti faci o idee, poti lua un meci in n-spe mii de feluri.

Bft!

| Daniel_Caranda_1989 a răspuns:

Simplu se vor utiliza cifrele 1 si doi sau x 1 dacă echipa gaszdă adică 1 bate pe echipa 2 adică oaspeti și vs sau x dacă mizezi pe egal la pauză sau final.