E un site pe care oamenii iti pun intrebari, cu anonimat sau cu nume si tu raspunzi, video sau in scris. Mie personal mi se pare o prostie deoarece poti primi amenintari sau comentarii rautacioase total nefondate. Pentru inceput poate parea ceva amuzant dar o data ce popularitatea creste, creste si numarul haterilor. Numai bine! PS: scuze ca am deviat un pic de la subiect.
Este un site unde iti poti face un cont, iar prieteni tai iti pun tot felul de intrebari, iar tu trebuie sa raspunzi. Sper ca te-am lamurit !
Este un site in care primesti tot felul de intrebari anonime sau cu, cont. Eu una te-as sfatuii sa nu-ti faci, pentru ca sunt numai retardati cu un tupeu fantastic de jegos, si te jignesc in fel si chip. Sau daca iti faci, te sfatuiesc sa-ti pui optiunea, fara intrebari anonime, o sa-ti fie mult mai ok. Majoritatea profita de optiunea cu anonimul si iti pun intrebari jignitoare sau deranjante, chiar te jignesc. Mi-am facut si eu cont si dupa l-am sters, decat sa ma iau in gura cu toti prostii mai bine stau pe facebook, unde-s tacuti si n-au asa tupeu pentru ca n-au optiunea de anonim! Primesti intrebari, poti da follow si like-uri la raspunsuri si uite asa urci usor in "top". Dar iti spun eu, ask.fm este o prostie, pentru cei care-s tampiti, cei care sunt destepti pun intrebari de bun simt! Bine, mai e si fain pe el, ca afli propria ta valoare, unii-s invidiosi etc... si usor, usor daca iti dai seama ca ti-a pus vreun prieten o intrebare aiurea, uite asa vezi si cine-ti sunt prietenii!
E un site. În care pui întrebări şi răspunspunzi la întrebări. Întrebările le poţi pune anonime.
Bună!
Ask.fm e un sit uite se pun întrebări şi se răspund la ele.
Într-un fel seamănă cu tpu.ro.
Pe curând!
anonim_4396 întreabă: