Am si acum in minte prima zi in care te-am vazut, in care m-ai vazut.te-am placut si m-ai placut..si banca pe care stateam intotdeauna..doar eu si cu tine..hm.ce mai zile!; x
Zambesc. Imi aprind Tigarea. Te privesc. Spun ca pLec, Tu`mi zici " Te iubesc ". Nu te mai ruga de mine, Degeaba speri. Chiar daca ne impacam. N`o sa mai fiu pRoasta de ieri!
Hotaraste-te o data, ce tot stai sa te gandesti? Crezi ca ai sa faci o crima daca-mi spui ca ma iubesti?
Sunt Simpla…Dar Prea Complicata, Iubesc Dar Urasc Iubirea…. Ador Soarele Dar Inteleg Ploaia…. Sa Nu-Mi Faci Rau…. Sunt Atat De Inofensiva Incat O Sa-Ti Para Rau…
♥→Uita-te atent, nu insistent…priveste dar nu atinge…te pot respinge…viseaza…doreste…oricum in realitate nu ma poti atinge!←♥→
Statusurile alea mi se par o prostie. pune un status de om normal, pune si tu versul preferat dintr-o melodie cu un link spre acea melodie pe Youtube
"~Am si acum in minte prima zi in care te-am vazut, in care m-ai vazut.te-am placut si m-ai placut..si banca pe care stateam intotdeauna..doar eu si cu tine..hm.ce mai zile!; x
Zambesc. Imi aprind Tigarea. Te privesc. Spun ca pLec, Tu`mi zici " Te iubesc ". Nu te mai ruga de mine, Degeaba speri. Chiar daca ne impacam. N`o sa mai fiu pRoasta de ieri!
Hotaraste-te o data, ce tot stai sa te gandesti? Crezi ca ai sa faci o crima daca-mi spui ca ma iubesti?
Sunt Simpla…Dar Prea Complicata, Iubesc Dar Urasc Iubirea…. Ador Soarele Dar Inteleg Ploaia…. Sa Nu-Mi Faci Rau…. Sunt Atat De Inofensiva Incat O Sa-Ti Para Rau…