Chestia e că majoritatea întrebărilor de tipul acesta vin de la copii (cred că peste 85% din utilizatorii foarte activi la postat întrebări sunt din acest segment de vârstă) și asta nu denotă decât că acasă NU au cu cine vorbi despre lucruri simple. Ori părinții sunt ignoranți, ori doar își ignoră progeniturile, dar e clar o lipsă de comunicare.
Iar lipsa de educație (școlară, dar nu numai) e o consecință directă a celor de mai sus. Plus sistemul de învățământ care a ajuns de râsu' curcilor. La fel și elevii din sistem. Nu mai vorbim de absolvenți...
Iti impartasesc punctul de vedere! Si nu e vorba numai de durut capul! In mai toate categoriile sunt intrebari mai mult decat puerile! Ca sa nu mai vorbesc de ortografie si modul de exprimare care sunt jalnice! E mult de discutat pe tema asta. Gradul de educatie e la pamant, din nefericire!
E un subiect de discutie interesant si ai o bila alba de la mine pentru asta!
Vă mulțumesc de răspunsuri, mă bucur să văd că sunt oameni care au păreri la fel ca mine, pe bune, m-ați ajutat mult
Si eu tot la fel am patit-o. cei de la oras nu au ce face si astfel stau pe site-uri si se gandesc la toate prostiile. am pe cineva de la oras care crede-ma cred ca s-a uitat peste tot in corpul ei( vorbesc la propriu dar si la figurat)deci in final cei de la oras sunt super nebuni si foarte ingrijorati si speriati
vanessavan întreabă: