| Vdragos100 a întrebat:

Itrebarea mea: joc aspiremt2 si m-am blocat la teleporter cand am vreut sa ma duc la orci m-a scos si cand vreau sa intru pe caracter ma tot scoate. Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dragos intra pe aspiremt2.com logheazate si dai unstick la caracterul tau asa te va debloca dar incearca asta de dimineata de la ora 5:00 cand nu sunt playeri...

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vrei un sfat bun asculta atunci.Cand te mai scoate da pe sageata pe care mergi in fata de multe ori si deschide inventarul
asa reusesti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stergel si fa-ti caracter

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa mi-a facut si mie si pana la urma mi s-a restartat contul si nu am mai avut niciun caracter pe el eu iti zic sa incerci sa intri si sa tot intri.

| Vdragos100 explică:

Flavy a trecut o zi si tot nu merge. Si cred ca avea ceva serverul ca ziceau unii ca e bug.

| mihgirl03 a răspuns:

Pai daca te scoate cineva de pe caracter asta inseamna ca iti stie pass-ul de la cont.sau ai injurat pe cineva si te scoate adminul! alta varianta nu am [joc si eu metin] big grin

| andreea221 a răspuns:

Eu nu stiu.dar la mine nu merge metinul.cand dau pe google si scriu aspiremt2 dau pe el si nu imi apare nimic.va rogggg ajutati-ma cum sa fac.va rog eu foarte mult