| LohneheriusAy a întrebat:

Salut TPU! Ma gandeam sa fac o calatorie la Sofia, fiind totusi un oras capitala destul de aproape de Romania. Mi-am facut rezervare la FlixBus din Bucuresti, cu 140 lei dus-intors, dar as dori sa stiu cateva detalii.
In primul rand, doresc sa stiu daca pot trece in Bulgaria cu pasaportul temporar valabil, pentru ca buletinul mi-a expirat, si pana il primesc pe cel nou, mai am de asteptat.
In al doilea rand, cam care ar fi preturile acolo ( mancare, o cazare decenta, metrou, muzee )
Si in ultimul rand, as vrea sa stiu daca 2 zile in Sofia mi-ar ajunge ( cu un buget pana in 600 lei ).
MULȚUMESC ANTICIPAT! DAU FUUUUNDĂĂĂ!

15 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Si in ultimul rand, as vrea sa stiu daca 2 zile in Sofia mi-ar ajunge ( cu un buget pana in 600 lei ). Nu prea, doar dacă mănânci puțin.
Cazare la acești bani? încearcă airbnb.

| mihai69 a răspuns:

Pe booking o cazre decentă e undeva pe la 200 lei pe noapte.
O masă la Happy nu cred să fie mai mult de 100.
Muzeele sunt destul de ieftine, la fel transportul în comun.

| GabiDumitrescu a răspuns:

In aia 600 vrei sa incluzi si cazarea? Heh...

| Catrice a răspuns:

600 lei nu-ți ajung o zi ca turist în România și tu vrei sa mergi in alte tari rolling on the floor

| Catrice a răspuns (pentru LohneheriusAy):

Am fost în alte orașe unde zic unii ca ar fi mai ieftin și am cheltuit vreo 2000 pe zi deci

E vezi, fără cazare și transport care costau încă pe atât pe puțin. În fiecare am e mai scump, nu te aștepta ca dacă acu 10 ani ți-o ajuns 600 lei anul asta o să-ți ajungă tot 600.

Ca elevii, da, stai sa vezi cum e când termini cu studiilehee hee

| Skarr a răspuns:

600 pentru cazare si restul nu iti ajung.
Oricum in Bulgaria sunt preturi un pic mai mari