| AleX_3918 a întrebat:

Ma numesc Alex si sunt din judetul Bacau. As vrea sa va adresez o intrebare... nu gasesc ce sa fac in timpul liber! Am tot joc la PC dar devine plictisitor. Va rog dati-mi idei ce sa fac in afara sa citesc ca am facut aproape toate lecturile suplimentare. Dau Funda pentru cea mai buna idee de hobby! Mersi.

Răspuns Câştigător
| Roxanne_7564 a răspuns:

Paii, sa vedem. Eu suntt fata dar mnaoh go on. Afara poti merge cu bicicletta, sa joci fotbal [pe tteren], basckett, depinde catsi ani aiwinking : daca esti mai miic poti sa te joci matsa, ttupu, iar daca esti mai mare ai putea sa alergi seara prin curtea scolii [pentru. picioare cu muschiwinking laughing] ei bijne depinde ce.tsi place sa faci.winking.
Funda puppy dog eyes.

7 răspunsuri:
| maria13_4761 a răspuns:

Buna Alex,
Pai poti sa iti ocupi timpul liber prin a esi cu prietenii, prin parc sa va plimbati, la un suc...sau puteti sa va intalniti toti si sa vedeti un film bunwinking Sper ca te-am ajutat
pup Funda?>big grin

| RandyKiffOrton a răspuns:

Incearca sa gasesti un antrenament pentru un sport (eu ti-as sugera tenis-ul).

| Andreea_8316 a răspuns:

Pai poti face foarte multe lucruri afara de exemplu iti iei toti prietenii si mergeti la fotbal sau orice alt joc sau te distrezi cu amicii tai sau hobby dansul sau daca nu karate gimnastica sau fa un film cu prietenii... sper ca te'am ajutat

| Vexio a răspuns:

Iesi cu bicicleta, rolele mai iesi cu prietenii. orice iti place tie.

| CorontzGurGurul a răspuns:

Bicicleta, role, skateboard, strand, alergare. Daca ai prieteni: baschet, volei, fotbal, tenis...etc. Activitati sunt multe...

| Lucian02 a răspuns:

Daca ai prieteni iesi cu ei prin oras (desigur daca vor sa iasa) sau ai putea face alergare daca nu iti place ai putea incerca chestii noi cum ar fi croitul

sper ca te-am ajutat

| AleX_3918 explică:

Multumesc tuturor dar cel mai bun a fost a lu Roxanne! multumesc mult tuturor dar in special ei.