| FaraNumeNuoah a întrebat:

Ma puteti ajuta si me mine? O fata m'a invitat sa vedem maine un film 3D si era doar mama mea si a spus ca pot sa merg.Toate bune si frumoasa pana cand a venit tata de la lucru si a spus ca nu pot mergestraight face. Prima data a spus ca costa mult[doar ca sa nu merg], iar eu m-am interesat si costa 10€[pe care ii am pana si eu stransi]. I'am spus iar dupa a spus ca nu pot merge, punct!
Acum eu chiar im doresc sa merg.Pentru ca este cea mai buna prietena si nu ne'am intalnit nici de craciun nu o sa ne intalnim nici de revelion pentru ca nici aici nu am scos'o la capat, trebuie sa stau acasa de revelion ca in nici un an, o sa fie plictisitooooor!straight face. Acum sa trecem la intrebare, cum sa il fac sa ma lase? Chiar imi doresc, plus ca este primul meu film 3Dhee hee.

Multumesc anticipat, fundita.

6 răspunsuri:
| adutzadragutza a răspuns:

Pai. trebuie sa il convingi ca meriti. ca o sa fii cuminte la film si trebuie sa ii spui ce film vezi. Trebuie sa ii demonstrezi ca mriti, fii putin lingusitoare, o sa-ti reuseasca. fundita big grin

| dumyStar20 a răspuns:

Poi incearca sa te pui bine pe langa el nu stiu sa il ajuti cu treburile prin ksahappy. Stii km se spune "fa'l sa-ti manance din palma"tongue. pup*

| LobyCreW a răspuns:

Pai Fal sa inteleaga ca fata tea invitat si nu-i frumos so refuzibig grin si ii zici ca si el cand era ca tine facea la felhappy sper sa te lase Funditasmug:?

| Gaabi32 a răspuns:

Pasi spuneai asta ''spune-i ca iti doresti foarte mult sa mergi.Promitei ca vei face ceva ce el ar vrea.Sau suparate pe el. Sfatuiestete cu mama ta si zi si ei sa te ajute ca vrei sa te duci ca e un film bun si e prietena ta si se supara pe tine daca nu mergi

bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-i sa iti platesti tu, sa daca tot nu te lasa cere-i 3 motive pentru care nu te lasa. Daca le gaseste stai acasa, daca nu te duci.

| vladutik a răspuns:

Pai o intrebi pe mama ta care este lucrul lui preferat si il faci, sau faci matematica (la mine merge) funda?