Salut!
Sfatul meu ar fi sa iti petrci acest timp ..in care tu "te plictisesti" cu rudele, vecini, prieteni apropiati etc. distrandu-va, facand ceva unic... Eu din pacate, ma plictisesc stand in casa deoarece am probleme de sanatate ...Sincer chiar imi lipsesc iesirile pe afara.
Sper ca te-am ajutat... mult noroc.
Iesi la plimbare cu prietenii,citeste o carte,uita-te la filme/documentare, navigheaza pe net, socializeaza cu prietenii, fa origami, joaca fotbal
Counter Strike, Facebook, Muzica, CrossFire, Imvu, Euro Truck Simulator, Nfs World, Ai de alees! Bafta. Funda?
Pai poti sa vizionezi un film dragut sau sa iesi pe afara, dar e totusi cam cald Poti citi ceva sau sa-ti suni un prieten si sa vina la tine sa va distrati vezi tu Daca n-ai chef de nimic pune-te la somn.Ti-a trece starea asta ii de la calduraFunda?
Fa-ti prieteni, daca nu ai si iefi pe-afara, la o plimbare, la o bere, la o poveste, la un banc, la o vanatoare...
Iesi intr-un parc cu piciorul sau bicla si da-i mai multe ture! citeste o carte!
Mergi la biblioteca si fa-ti abonament si de acolo iti procuri carti din domeniile care te intereseaza.