| Alfonso a întrebat:

Mah mi s-a intamplat un mare necaz! Am cumparat de la un prieten un PlayStation2, doar aparatu, fara cabluri fara nimic! Biatu asta imi e cel mai bun prieten deci m-a lasat sa il proez inainte sa-l cumpar.Lam probat la un baiat care are si el Ps2 deci am folosit cablurile si jocurile lui si mergea.Lam cumparat cu 50 lei, mai apoi am comandat de pe net, joysticku cavlu avut tv, si alimentator, si am un joc cu masini original de la cineva ma rog! Azi a venit ziua cea mare dupa atata asteptat, insfarsit aveam Ps2! Lam conectat tot, am bagat cd, ba si mergea, ba cat de fericit! Mam jucat vreo 30-40 min si l-am oprit. Dupa vreo ora am vrut sa ama joc din nou.Lam aprins fara probleme, am bagat Cd, a scris acolo PlayStation 2, sa facut ecranu negru mah, si nu se intampla nimic, si tin sa spun ca scoate un sunet foarte urat Ps2, dar cam prezenta simptomul asta si cand mergea! BAH CE ARE?!?!? DE CE NU IMI CITESTE CD! tIN SA SPUN CA, FOARTE APROAPE DE MARGINEA CD-ULUI AM OBSERVAT DUPA CE LAM SCOS DIN PS2 O URMA PACA nu stiu SAR FI ZGARIAT URMA CIRCULARA DUPA FORMA CD! nu stiu DACA ERA SI INAINTE ACOLO! pLIS AJUTOR VA ROG! mULTUMESC ANTICIPAT!

Răspuns Câştigător
| ThePunisher a răspuns:

Omule, altadata nu mai cumpara chestii la mana a doua, ca asa patesti. Cel mai probabil, PS2-ul fusese stricat, tipu' si l-a reparat sa mearga acolo cat de cat, si ti l-a vandut tie ca sa scape. Sau poate nu. Cert e ca trebuie sa vorbesti cu cineva care se pricepe sa repare chestii de-astea, ca sa iti spuna exact ce are. Altadata sa nu mai cumperi telefoane/pc-url la mana a doua, pentru ca sunt riscuri.

1 răspuns:
| bistriteanul a răspuns:

Datorita uzurii, PlayStation 2 mai da rateuri cateodata! Cred ca problema ta ar fi YLOD sau Brick, mai multe sfaturi poti afla de pe google, sau alte site-uri de specialitate! Putin probabil sa il mai poti repara, fiindca are probleme de soft sau de placa de baza / placa video! N-ai pierdut mare avere, 50 lei...