| Axel22 a întrebat:

Maine am ora de bio si mi-e frica de profa happy. Deci acum 2 saptamani am dat un test la care eu normal am luat 3, 80 si din greseala i-am spus 6, 80 (asta inseamna 7) si stiu si cativa colegi, deci profa ne-a dat 3 puncte din oficiu si a zis ceva profa ca a incurcat cumva nu stiu ce teste si sa ne uitam la punctaj, eu nu m-am mai uitat pe test si colegu ma tot batea la cap ca sa zic ca am luat 6, 80 deoarece el a crezut ca 3, 80 este nota mea fara puncte din oficiu crying

Si acuma nu stiu ce sa fac, sa-i zic mai bine la profa ce s-a intamplat sau sa las asa si sa risc? (riscul fiind ca ma paraste un bou de exemplu ca doar asa ii pot numi p-astia care nu-si vad de treaba ).

Si inca ceva, mai is si cativa colegi care daca ii zic la profa ce s-o intamplat o sa imi zica in pauza ceva gen : "Bah prost ai fost ca ai zis" / "Asa prost n-am mai vaz, mai bine taceai", deci ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| ajutooorrr a răspuns:

Mai bine ii zici adevaru si totu o sa fie bine.Si ce daca o sa rada colegi, ai fost cinstit si lasa nu-i baga in seama poate intro buna zi o sa ai de castigat de pe aceasta fapta...SUCCES! si fa cum ti-am zis si totul o sa fie bine. spune-i ca iti pare rau si gata happy happy happy

3 răspunsuri:
| JustSolutions a răspuns:

Daca se prinde tebsfatuiesc sa zici ca colegul tau altfel nu prea mai ai ce face

| Mishelle060612 a răspuns:

Astepti si vezi ce se intampla, daca isi da seama profa...ii zici adevarul

| Everlasting a răspuns:

Mai bine explica-i ce sa întâmplat, mi sa întâmplat si mie si am așteptat crezând ca nu se va întâmpla nimic dar un bou ia povestit totul si nu numai ca mi-a pus nota reala minus un punct dar si o nota de patru in catalog