Acasa e mai distractiv ca poti face ce vrei Muzica poti pune pe un cd tot ce iti place sau pui un radio De exemplu daca petrecerea incepe la 3 tortul il aduci la 5~6
Poti sa o faci la un local, gen cu terasa afara ca tot e cald si ii lasi pe invitati sa`si aleaga ei ce sa bea sau daca vor sa manance (pizza, prajitura) si asa nu mai ai treaba cu muzica ca o sa fie pusa de cei de acolo la radio.
Iar ora de unde sa o stim noi? Depinde de timpul tau si de varsta ta. Eu oricum as opta pe la un 5 sau 6, poate e mai racoare.
In schimb daca o faci acasa de unde sa stim noi ce tort? Ce`ti place tie.
Muzica poti pune de`asta care e pe`acum pe la radio, sau dai pur si simplu drumu la tv pe un post de muzica.
La cinema din cate stiu eu nu alegi tu filmul, ci au ei un program la care dau anumite filme care le vor ei.
La multi ani pentru maine!
Pai acasa va fi prea multa dezordine .Eu zic sa iti faci intr'un loc amenajat special sau un restaurant ori cofetarie. Vorbesti cu angajatii de acolo de preferat mai bine ar vorbii parintii si alegi ce tort vrei ce mancare vrei pizza etc. Poti da si un disc cu muzica.Depinde de gusturile tale de cate persoane sunt si de local. Poti incepe la 1 si sa tina pana mai tarziu.Si tematica o sa fie desigur ziua ta! La cinema nu prea cred ca o sa va distrati.Sau poti face acasa si dupa sa iti invitii prietene mai bune sa va uitati la un film. C: funda?
-Buna,daca vrei sa fie o petrecere diferita fata de a celorlalti,fa-o acasa!
Acasa poti sa faci ce vrei,nu te deranjeaza nu stiu cine etc.
Deci ti-o faci acasa da?
Ok, atunci lasi deschis calclatorul, si pui muzic de pe youtube pentru ca asa isi va alege fiecare ce vrea!
Deci iei baloane si le pui prin casa.
Tematica pentrecerii sa fie, hmmmm, O zi la plaja?Nu...Petrecere cum simti tu,si le zici sa se imbrace cat mai haios,sau daca vrei sa fie,Crazy party!
Deci le zici sa se imbrace cat mai trasnit si sa pregateasca ceva la fel de haios!
Asa, la intrare fa un afis pe care sa scrie crazy party, asa mai crazy!
Asa totul daca poti sa il faci de martipan si sa aiba niste baloane si un coif si sa scrie LA MULTI ANI, CRAZY CUM TE CHEAMA!
Ok, cam atat sper ca va fi super! Sa-mi zici cum a fost!
LA MULTI ANI!
Stiu prin ce treci. Anul asta m-am mutat intr-o alta scoala si as vrea ca petrecerea de ziua mea sa fie diferita. Poti sa alegi o tema care iti place - Minioni, Sponge Bob, etc.
As sugera sa va duceti altundeva, in oras, la un film, etc, iar apoi daca vrei neaparat sa mancati tort sau sa va duceti acasa va puteti duce, dar ai grija la decoratiuni, care trebuie sa fie pe tema petrecerii. Noi nu iti stim prietenii, tu trebuie sa alegi tematica, filmul, etc.