Uite,cred ca prietenii tai sunt falsi,nu trebuie sa ai pe Facebook nenumarate persoane pe care nu le cunosti,nu te ajuta cu nimic sa ai o multime de prieteni, ba din potriva te pui in pericol mare, cel mai bine e sa ai in jurul tau persoane cunoscute cu interese comune si sa nu alergi dupa faima pe Facebook! Conteaza sa fi un/o prieten/a adevarat in viata reala, nu cea virtuala, sper ca mi-ai inteles mesajul si ca vei avea grija de tine si informatiile tale personale. Pupici!
Buna. Nu iti foloseste la nimic sa ai multi prieteni pe Facebook. Si eu dadusem accept la inceput la toti cei care ma adaugau si aveam aproape 1000, dupa care m-am apucat de sters si am ramas cu persoanele pe care chiar le cunosc real sau macar din vedere. E mult mai bine asa, oricum nu te incanta cu nimic sa apara un numar cat mai mare si pe strada abia sa vorbesti cu 5 oameni. Stai linistita, ca nu in asta se masoara prietenia.
Cere de prietenie la intimplare.prieteni mei poate nu vor sa fie in lista ta.
Eu am cont de aproape 2 ani si am aproape 120 de prieteni...in timp ce colegii mei au de la 200 la 700 sau mai mult.Ti-as propune sa ai pe facebook numai prieteni pe care ii cunosti.Din ce oras esti? Daca iti lasi numele de facebook o sa te caut.
Davyduchiha2001 întreabă:
eusebiu27 întreabă: