| milkie a întrebat:

Majoritatea prietenilor mei au pe Facebook 500-600 de prieteni, iar eu decat foarte putini.Cum fac sa am mai multi prieteni? Ar trebui sa le trimit o cerere de prietenie unor oameni la intamplare? Sau imi dati voi facebook-ul vostru si va dau friend request? :3

Răspuns Câştigător
| DanielCross a răspuns:

Uite,cred ca prietenii tai sunt falsi,nu trebuie sa ai pe Facebook nenumarate persoane pe care nu le cunosti,nu te ajuta cu nimic sa ai o multime de prieteni, ba din potriva te pui in pericol mare, cel mai bine e sa ai in jurul tau persoane cunoscute cu interese comune si sa nu alergi dupa faima pe Facebook! Conteaza sa fi un/o prieten/a adevarat in viata reala, nu cea virtuala, sper ca mi-ai inteles mesajul si ca vei avea grija de tine si informatiile tale personale. Pupici!

3 răspunsuri:
| IrinaAndreea a răspuns:

Buna. Nu iti foloseste la nimic sa ai multi prieteni pe Facebook. Si eu dadusem accept la inceput la toti cei care ma adaugau si aveam aproape 1000, dupa care m-am apucat de sters si am ramas cu persoanele pe care chiar le cunosc real sau macar din vedere. E mult mai bine asa, oricum nu te incanta cu nimic sa apara un numar cat mai mare si pe strada abia sa vorbesti cu 5 oameni. Stai linistita, ca nu in asta se masoara prietenia. happy

| ro74florin a răspuns:

Cere de prietenie la intimplare.prieteni mei poate nu vor sa fie in lista ta.

| Stephan142 a răspuns:

Eu am cont de aproape 2 ani si am aproape 120 de prieteni...in timp ce colegii mei au de la 200 la 700 sau mai mult.Ti-as propune sa ai pe facebook numai prieteni pe care ii cunosti.happyDin ce oras esti? Daca iti lasi numele de facebook o sa te cauthappy.