Ftp://europe.asrock.com/drivers/Intel/LAN/Atheros_Win7-64_Win7_Vista64_Vista_XP64_XP(v1.0.0.32).zip
Pc.
Trebe sa cauti placa de retea pe internet in functie de model trebuie sa o cauti apoi o instalezi, daca nu reusesti sa iti dai seama ce placa ai foloseste driver genius asa cum a mai zis cineva aici
Fie ne jignesti inteligenta, fie suferi de un retard mediu. Nu o lua ca pe o ofensa, nimeni nu e perfect. E suficient sa cauti in Google si PRIMUL REZULTAT de pe PRIMA PAGINA e pagina oficiala a produsului, de unde iei si drivere. PRIMUL!
Lan driver din lista:
http://www.asrock.com/mb/download.asp?Model=G41M-VS3&o=All
L-am mai descarcat tot dupa acest site da tot nu merge.
Deci ca sa gasesti placa de retea mai usor si numele placi de retea faci in felul umator dai click dreapta pe Mycompute dai menage in fereastra care apare alegi device manager aici te duci pe eternet dai click deapta ->propietati aici in fereastra care apare alegi details in fereastrra de details alegi harduarre ID si copii primul scris de genu asta PCI\VEN_10EC&DEV_8139&SUBSYS_006A1025&REV_10
asta ii dai paste in google i iti gasesti driveru
Ftp://europe.asrock.com/drivers/Intel/LAN/Atheros_Win7-64_Win7_Vista64_Vista_XP64_XP(v1.0.0.32).zip
aici ai diveru
Nu merge link.Ma-i da-mi-l odata.
Ma-i da-mi odata link