Ce ai zice de omul-negru, fazan cu mingea, sotron, ratele si vanatorii, fantana, muzeul, telefon american pana diseara si seara cand se intuneca daca nu ploua va adunati asa cum fac eu cu toti prietenii din zona si va jucati ascuna.Eu cu prietenii mei ne ascundem in iarba pe jos dar inainte ne imbracam in negru ca sa nu ne vada cand ne tavalim pe jos langa iarba si alegem cine sa prinda pana la 00:00.
Daca nu sti unele jocuri sa-mi spui si bafta cu distractia pana incepe scoala!
Ascunsa e foarte frumos. La noi (eu locuiesc la tara), ne adunam de obicei cat mai multi inainte sa se intunece,ne alegem o pereche si ne ascundem asa,pe grupuri,pana nu mai vedem in intuneric... Daca te plictisesti repede,incearca sa inveti ceva nou,gen sa mergi pe bicicleta sau pe role; daca stii deja,e si mai dragut daca inveti un prieten/o prietena care nu stie. Puteti sa faceti concursuri de sarit coarda,sa jucati sotron,ratele si vanatorii,badminton (daca ai cu ce juca), sau sa scrii biletele dragute sau amuzante pe hartii colorate, fara sa te semnezi, si sa le pui in cutiile postale de pe holul blocului, la intamplare
anonim_4396 întreabă:
Yurisa întreabă: