| GeOrGiAnA_7466 a întrebat:

..Nu stiu ce telefon sa aleg:1. Lg KP501 Alb sau2.Alcatel OT-708 One Touch Mini sau 3. Lg GT400 sau 4.Samsung C3300K? Va rog raspundeti rapid! Fundaa

11 răspunsuri:
| Agradável a răspuns:

Lg gt 400 tongue

| UNfriendLY a răspuns:

Touchu merge mai bine la Samsung, insa camera de 1. 3 mp, bateria tine mai mult ca la celalalte fiindca are displayul mai mic, LG kp501 e un esec din toate punctele de vedere, nu til recomand, alcatelu ala e super jaf, l-am vazut la candva iar Lg gt400 mi se pare cel mai rezonabil are camera de 5 mp, autofocus, displayul mare, eu as merge pe LG GT400 chiar daca, cu timpul touchu o sa cedeze, dar daca ai grija de el. in fine eu as alege LG gt400 :) sper ca te-am ajutat, uite si aici gasesti reviewuri la telefoane, in romana www.youtube.com/telefonultau
si pentru gt400
http://www.youtube.com/watch?v=1EhpkfCBCUk
si poti sa-i intrebi si pe ei pe forumu lor ce e mai bun si sigur te vor ajuta;)

| ChishyyAlle a răspuns:

Samsung C3300K este raspunsul careeste cel mai bun alcatelul este prost si LG e la fel.crede-ma e raspunsul cel mai bun funda se poate?

| Foca a răspuns:

Leam vazut pe toate si le stiu. Iati Samsung C3300 ca e Samsung si e cel mai bun de aici. funda mersi

| Mămăruţa10 a răspuns:

Lg gt400; x eu am din ala arata ffbinelove struck face poze frumlove strucke ffbunlove struck, Samsung c3300k e cam micutstraight face

| Bianka1811 a răspuns:

Lg gt400 am si eu si e foarte bun :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt specializat in domeniul telefoanelor si pot sa iti spun ca la raport calitate/pret LG GT400 e alegerea ideala.Este un telefon conceput mai mult pentru multimedia. Dispune de camera foto de 5 mpx si de multe alte functii, cum ar fi accelerometru. LG GT400 e alegerea ideala a tinerilor!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da.eu spun sa alegi LG gt400, pentru ca e cel mai bun si performant telefon din cele patru

| emoista a răspuns:

As'i zice LG gt 400 black dar eu zic ca mai fain e telu asta http://www.google.ro/......tp?/imgres r:7, s:71&biw=1360&bih=546

| HappyEnd a răspuns:

1. Lg KP501 este un telefon foarte frumos si foarte bun chiar daca e din marca LG
2. Alcatel OT-708 One Touch Mini si acesta e foarte bun si chiar foarte rezistent( verisoarei mele i-a cazut si nu a patit nimin)
3. Lg gt 400 am si eu si sunt super multumita
4.Samsung C3300K nu e bun de nimic. Adica camera are putini mega pixeli.
Tu alegi dar eu zic ca Alcatel e cel mai performantwinkingwinking

| emma2000 a răspuns:

Pai eu am si LG kp502 si LG gt 400tongue si sunt mai multumita de LG kp501 deci...tu decizi