Prima intrebare pe azi, care m-a facut sa rad.
N-ai idei rele
Dar... Urcatul pe casa fara scara, ar putea fi periculos, pe cand coboratul... Nu stiu, eu am casa P+mansarda, si daca as sari de la balcon, in cei 3m pana jos, sigur imi rup ceva. Daca ai vreo vila cu doua nivele+pod, se cam termina brusc planul tau.
Partea cu lichidul rosu si bunica-ta, eu zic mai bine sa nu, ai sanse foarte mari s-o bagi in spital, sau chiar s-o omori, de la sperietura.
Partea cu petardele mi se pare aiurea, mai bine incepi sa le pocnesti pe la 3-4-5 noaptea, eventual strigi tare ca si cum te-ai certa cu cineva, inaintea bubuiturilor. Poate-poate musca cineva momeala, si crede ca e o rafuiala armata. Ascunde-te bine insa, amenzile pentru tulburarea linistii nu sunt mici.
Celelalte idei imi plac, baga mare.
Eu sunt mai clasic, cand ramaneam singur acasa beam, ieseam in oras, ascultam muzica toata noaptea, la un volum nu tocmai decent. Acum m-am mutat singur, si ma plictisesc, nimic nu mai are farmec. Urmaresc sa aduc pe cineva. Ori tovarasi de pahar, ori o 'prietena'
Salut!
Am o mica propunere la faza cu speriatul bunicii tale. De ce vrei neaparat sa o sperii asa pe ea? Daca o sa pateasca ceva, adica este bunica ta. Iti dai seama ca o sa se sperie si daca aluneci pe scari. Este interesant, dar nu o speria pe ea, poate un vecin, sau cineva mai tanar, nu un om in varsta.
Iar faza cu masca si imbracatul in negru, da, chiar as vrea sa vad . Si eu cu prietenii mei ne-am propus sa facem asta candva
.
Daca ai vazut prin filme, cum pleaca parintii de acasa, copiii dau repede petreceri si chestii de-astea. Ai putea si tu sa faci la fel, ca doar 4 zile ai timp.
Iar ideea cu cabana din padure mi se pare destul de tare. Daca puteti viziona si filme, iti recomand filmele horror.
Pa!
E bine ca vrei sa faci ceva diferit, dar incearca ceva care sa nu fie deloc periculos.
Doar atat vrei sa faci? La cat de plictisitor iti petreci tu timpul ma mir sa ai vreun prieten...
Fara maraton de mancat shaorma in timpul unui film horror de te pisi pe tine, iar in spatele tau sa fie o oglinda? Fara sa iti dai portofelul primului om de pe strada si dupa sa suni la politie ca ti l-a furat? Fara baie in cola, cu spuma de dropsuri? Si credeam ca eu am pierdut timpul ultima data cand am imprumutat papagalul unui prieten, l-am invatat sa zică "Taci că esti prost" al semnal, cand vede o fata. Dupa ce i l-am dat inapoi s-a despartit de prietena sa si m-am cuplat eu cu ea.
Thug life :3
AnnaMaria95 întreabă:
notsoslimshady întreabă:
anonim_4396 întreabă: