Practică înotul! Te va ajuta să te dezvolți armonios, vei crește în înălțime și ți se vor dezvolta și palmele și tălpile.
Poți încerca și baschetul, dacă îți este mai la îndemână.
Parerea mea este ca e bine asa cum esti.Marimea 38 este o marime normala si mult mai avantajoasa.Iti gasesti incaltamine frumoasa mult mai usor decat ceilalti.Iti spun asta pentru ca eu port 41-42 si am tot 14 ani si imi gasesc incaltaminte greu, dar cand purtam 38 gaseam repede.Si oricum pana la 20-21 de ani mai poti creste, dar daca totusi vrei sa ai talpile si palmele mai mari poti practica un sport gen inot, baschet...Numai bine.
Eu nu stiu de ce iti faci tu atatea griji. Organismul uman se dezvolta pana pe la varsta de 21 de ani (chiar si mai mult daca nu ma insel). Depinde acum si de corpul tau, de ce ai "mostenit" de la parinti. Eu unul am 20 de ani si port 42 la pantof, iar tu la 14 ani ai marimea piciorului cat se poate de normala. Dar daca tii mortis sa te dezvolti, atunci apuca-te de sport
Nu toti suntem la fel, unii ai tapla piciorului mai mare, si palmele mai mari, tu asa ai fost structurat, nu cred sa existe exercitii sau tratamente ca sa t-i se dezvolte palmele sau laba piciorului...
daca ti-am fost de ajutor, nu ezita sa imi lasi o funda.