Cred ca ar trebui sa o mai obisnuiesti cu oameni si cu restul imprejurimilor.Si eu am un caine ciobanesc mioritic si era timid, dar s-a obisnuit cu oameni si acum are 1 an si 9 si latra la toti.
Socializare are in fiecare zi, cate 3 4 ore si cu oamenii nu prea are nimic cu obiecte : masini, carucioare de copii, scutere. Si din pacate ieri un pustan a lovit-o cu bicicleta imtentionat pentru ca radea dupa, de atunci cand vede copii rupe la fuga unde apuca si m-am gandit sa o duc la dresaj dar nu dispun de o situatie materiala buna si presupun ca nimeni nu face dresaj pe gratis. Oricum aplelez la toti cei care au experienta cu cainii de pe TPU cum fac sa nu mai fie asa timorata si sa scape de anxietatea ei?
Depinde ce varsta are daca are 2 3 luni e normal da daca are 6 7 luni si e asa deja la maturitate o sa fie prea agresiva.Am si eu un pui de cane corso 3 luni si cand o scot la plimbare latra la toti inclusiv caine mari
Pai,uite ce iti propun eu:daca prima oara s-a speriat asta inseamna ca ii e frica de locurile spatioase.deci ar trebui sa o obisnuiesti mai intai cu locurile mici, astfel pe durata ce trec zilele se va obisnui putin cate putin.incearca asta deocamdata.
Cățelul D-stră are nevoie de o mai multă socializare cu mediul și cu factorii din mediul...
Cățelul D-stră are nievoie de o socializare nu numai cu mediul dar și cu factorii din el.