Mai întâi pentru @Meheツ
Din cele scrise de @FelizChico, se dorea un răspuns sincer care să ajute, ori, răspunsul tău este dat cam în zeflemea. Nu vreau să-l comentez ci doar să-mi spun o opinie. Chestia cu "sa tragi pe nas si sa bei ca pompieru" (pune macar un apostrof daca vrei sa nu-l articulezi!), este valabilă doar pentru cei ce gândesc de azi pentru mâine. Nu trebuie sa nu fii pocăit pentru a te diatra. Viața este ca o lumânare. Dacă fitilul arde puternic, e drept, face mai multă lumină dar se consumă repede. Am avut mulți amici care au procedat după sfaturile tale și acum ma privesc de undeva din altă lume cum eu încă sunt sănătos, mă bucur de viață, mă distrez. Fiecare cu modul lui de a percepe viața.
Pentru problema de mai sus, e destul de complicat. Vezi tu, folosești termenul de "prieten" cu prea mare ușurință. Alături de un prieten poți petrece un timp minunat oriunde, fie într-un apartament de bloc, într-o casă, într-o cabană sau... sub cerul liber. Puteți folosi apartamentul doar pentru odihnă în rest clipele frumoase le petreceți sub cerul liber și nu deranjati pe nimeni iar costurile sunt mici. Ia în calcul și această alternativă si analizeaz-o puțin.
Nu e rău să te autoinviți, dacă este o prietenie adevărată nu poate aduce decât bucurie de ambele părți.
Succes și distracție maximă de care să vă amintiți cu drag.
Multumesc de raspuns! Ma bucur ca mai exista in aceasta lume asemenea persoane. Sa ai si tu parte de tot ce-ti doresti mai bun.
Mulțumesc de apreciere. Îti doresc să ai zile frumoase și prieteni de nădejde. Sărbătorile să-ți fie prilej de bucurie și impliniri. Numai bine și multă multă sănătate.
Ce e rau sa tragi pe nas si sa bei ca pompieru, de stingi? numa pocaiti nu stiu sa se distreze ideea e ca tu poti sa o suni pe aia din piatra neamt si sa-i zici direct, vezi ca sunt in trecere prin oras, unde imi recomanzi sa stau? si ea ca prietena ce iti este va zice sa ca poti sta la ea, si gata balciu