| George_8501 a întrebat:

scuze ca pun aceasta intrebare stupida dar vreau sa stiu ceva! Eu Cred ca sunt cel mai urat copil dupa fata pamantului cum fac sa ma placa o fata cand ma uit in oglinda imi vine sa ma omor dar mama si tata zic ca sunt frumos stiu ca ei zic asa ca sa nu ma supar eu deci puteti sa ma ajutati cu ceva?

Răspuns Câştigător
| ixionJR a răspuns:

Dobitocel, tu n-ai observat cum barbati urati, grasi sau chei, au cele mai fumoase femei? Concluzia : totul tine de personalitate si de increderea in tine sau bineinteles de bani, dar as recomanda prima varianta.Si in + scapa de acest complex "cu sunt cel mai urat " dupa cum au spus cei mai mari din istorie "fie ca crezi ca poti, fie ca nu, oricum ai dreptate ", pentru ca increderea ta in tine se reflecta in comportamanetul tau, si deci daca te comporti ca si cum ai crede ca esti cel mai urat, atunci vei cel mai urat si vei suferii (e o problema psihologica ).

10 răspunsuri:
| iloveunicorns a răspuns:

Dă-mi o poză să te văd

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Corect.da-ne o poza.noi iti dam o nota de la 1 la 10.si mai vorbim dupa aia!

| DeathIncarnate a răspuns:

Daca zici ca esti urat gasesti una la fel de urata ca tine...corect?

| anaciornei a răspuns:

Da'mi si mie id'ul tau ca sa te vad...ca sa iti spun

| Emazio a răspuns:

Poate parinti tai zic pentru ca chiar e adevarat,nu se stie,chestia e ca oricarui om la un moment dat i se pare ca e urat ca nu stiu ce,chestia e ca pe fata aia trebuie s-o faci sa te place prin diverse tehnici, sai faci complimente, sau sunt sanse sa nu va potriviti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te cred ca esti urat, nimeni nu e urat. Poate nu ai gasit inca fata potrivita.

| micutsa19 a răspuns:

Nu exista asa ceva nimeni nu e urat toti suntem frumosi in felul nostru, iar frumusetea exterioara e trecatoare frumusetea sufletului e ceea ce cont cu adevarat...

bafta

| Rockart a răspuns:

Bună! Cred că ai o părere prea proastă despre tine.Fiecare om e frumos în felul lui.Nu trebuie să-ţi vină să te omori, eşti încă copil.Mai creşti şi te mai schimbi.Nu trebuie să te placă fetele de pe acum.Ai tot timpul din lume...

| George_8501 explică:

Id meu este georgesmecher09 daca vreti sa ma vedeti

| George_8501 explică:

Da fetele de la mine dupa strada sunt numai fitoase si alea sunt doar cu baieti cu bani atat eu cu baieti mei stam impreuna ne doare undeva de ele mai exista si alte femei mersi mult de raspunsurile voastre daca as putea da funda la toti as da mersi am putut sa trec peste aceasta perioada a meabig grinbig grin