| costykyo a întrebat:

Salut, TPU spuneti-mi si mie cum sa fac sa ma pot concentra cand invat, nu ma pot concentra deloc,

4 răspunsuri:
| Ana2306 a răspuns:

Stai intr-o camera singur si stinge televizorul, calculatorul(sau leptopul, ce ai)si nu lasa pe nimeni sa te intrerupa. Sper ca te-am ajutat.Succes!

| TerosistJocker a răspuns:

Eu am concentrez bine cand ascult o melodie anume su cand scriu imi antai un rezumat al lectiei pe o foaie si nivat de pe acea foaie si paraca stau mai concentrat parerea mea tongue

| DanAmarandei a răspuns:

Dormi suficient, culca-te mai devreme (22:00), bea mai putina cafea, stabileste-ti pauze scurte constante cum fac germanii de pilda, 10 minute la ora. Stabileste-ti singur/a un interval de timp de 10 minute/1 ora/5 ore in care inveti, fara sa mai fii atent/a la nimic altceva. Respectand acel interval, te respecti pe tine, respecti o comanda impusa de tine, ceea ce te va ajuta mai tarziu. Incepi cu intervale mai mici si creste-le treptat. A! inca ceva, apuca-te de invatat din timp, nu astepta sa te cuprinda disperarea, este contraproductiva!

| daimonTers a răspuns:

Ca sa te poti concentra incearca sa gasesti un loc linistit unde nimic si nimeni nu misca fara zgomot si asa in max 30 ai terminat de invatat tot