Stai intr-o camera singur si stinge televizorul, calculatorul(sau leptopul, ce ai)si nu lasa pe nimeni sa te intrerupa. Sper ca te-am ajutat.Succes!
Eu am concentrez bine cand ascult o melodie anume su cand scriu imi antai un rezumat al lectiei pe o foaie si nivat de pe acea foaie si paraca stau mai concentrat parerea mea
Dormi suficient, culca-te mai devreme (22:00), bea mai putina cafea, stabileste-ti pauze scurte constante cum fac germanii de pilda, 10 minute la ora. Stabileste-ti singur/a un interval de timp de 10 minute/1 ora/5 ore in care inveti, fara sa mai fii atent/a la nimic altceva. Respectand acel interval, te respecti pe tine, respecti o comanda impusa de tine, ceea ce te va ajuta mai tarziu. Incepi cu intervale mai mici si creste-le treptat. A! inca ceva, apuca-te de invatat din timp, nu astepta sa te cuprinda disperarea, este contraproductiva!
Ca sa te poti concentra incearca sa gasesti un loc linistit unde nimic si nimeni nu misca fara zgomot si asa in max 30 ai terminat de invatat tot
anonim_4396 întreabă: