Secretul e repetitia...alearga pana la epuziare si incearca de fiecare data sa alergi cat mai mult.
Iti dau un pont:tragi aer pe nas si-l dai pe gura.tu trebuie sa respiri in asa fel incat sa ai cat mai putine batai ale inimii.incearca sa ti le reduci cat de mult.bafta
Bună.
Trebuie să te încălzeşti foarte bine înainte să te apuci de alergat rezistenţă/viteză şi nu uita să respiri normal, inspiri pe nas şi expiri pe gură!
Pa, pa.
Pai sa nu alergi pe toata talpa ci pe pingea(partea din fata a piciorului).Eu nu prea pot alerga pe pingea eu pot numai pe toata talpa si fac si pasii mari dar daca nu ma fortez rau, rezist.
Salut, ca sa poti alerga repede si sa nu obosesti secretul ( cel puti la mine a functionat) este sa alergi cu o viteza cat de cat constanta. Cu timpul daca faci zilnic astfel de alergari rezistenta la oboseala a corpului se va mari.
Pe stadion, faci 3 ture de incalzire(rezistenta) apoi in linie dreapta sprint,si in curbe te odihnesti,te odihnesti in sensul alergi rezistena,usor(nu te opresti) apoi in linie dreapta iar sprint, eu asa mi-am facut o conditie fizica ok si rezistenta, asta dupa ce alergam 15 ture rezistenta!
Ca sa rezisti cand alergi nu trebuie sa bei apa ca te ingreuneaza, si in primul rand fa-ti incalzirea inainte sa incepi sa alergi! Bafta!
Adica vrei stamina, alergi, alergi, alergi si alergi iar
de aia toti africanii castiga maratonurile
Angelo_Luis_1997 întreabă: