Dar fratele tau de ce nu citeste o carte?
Chiar atat de disperati au ajuns plozii din ziua de azi?
Pai mna. e la gradinita cum sa citeasca
Să învețe!
Ai venit aici sa critici pe cineva care inca e la gradinita sau sa rapsunzi la intrebare, cum ar fi daca si tu ai fii fratele mic din familie si ai avea o pofta de o pizza? ar fi nasol sau ce?
"Fratele" meu care existi tu pe acest site, inca nu am spus nimic de scopul acestei intrebari.
As vrea din tot sufletul sa-ti spun ca acele "gume" au fost un motiv pentru care multi plozi au inceput sa fumeze tigari adevarate, ceea ce nu este normal.
Dar hei, multora dintre parinti nici nu le pasa, deci nu vad de ce sa nu.
Sa nu crezi ca nu stiu asta, dar stai linist/a ca nu ii dau in fiecare zi, ii cumpar vreo 3, consuma una pe zi, cand nu mai are nu mai primeste pe o durata de timp, ii cumpar 3, peste 2-3 saptamani ii cumpar iar, nu ii iau in fiecare zi
Eu nu am vrut sa aflu dozajul cu care il influentezi pe copil, nu.
Eu ti-am dat o informatie care se presupune a opri acest "cerc vicios".
Pai ia mananca tu o pizza la 2 saptamani, sa vedem ai manca-o dupa in fiecare zi?
Daca ai venit aici sa critici poti pleca
BYE!
"BYE!"
Nu am venit sa "critic", am venit sa (probabil si sper) sa ajut, sa informez.
Să știi că și eu știu ceea ce tu ai spus, nu pot pune o întrebare înainte să nu știu consecințele
Eu nu am spus nimic de "consecinte" eu am spus (sper ca am spus si sper ca si tu ai dedus) ca intrebarea nu are logica.
Poti foarte frumos sa mergi la magazine sa intrebi.
Noi nu stim unde tine vanzatorul gumele, de unde le ia si nici cine le produce.
Prea mult considera lumea ca pe TPU sunt dumnezei care stiu totul despre toate.
As vrea să terminăm conversația asta
Sunt chiar la magazinul din colț și pretul este între 10 și 50 de bani bucata. îți pot spune câteva site-uri, dar nu recomand că o să fie proaspete ~
Zi niste site uri sa comand, daca sunt bune primesti funda