Sa mearga la scoala parintii tai si sa-i spuna ca ceea ce faci tu in timpul liber nu este problema ei, iar notele de la scoala trebuie sa reflecte doar nivelul tau de cunostinte la fiecare materie, nicidecum alte lucruri.
Aprob ceea ce a spus Holiday. Daca parintii tai te sustin in ceea ce faci, chit ca doar aproband, asta este cel mai important.
Ok.ms
O fost Maică-mea.Dar Diriginta a zis sa nu mai fac ca ma lasa corigent ca imi da intrebari grele.Si o sa mai meargă mami la Școală.
Cum?
Ai boss în nume, deci doar trebuie să te comporți normal
De ce o interesează ce faci tu în timpul tău? dacă înveţi şi iei note bune nu ştiu de ce o interesează oricum mai stai un an cu ea.
Stiu.dar o intereseaza.sa si abonat la mine sa vada cand mai postez
Am doar 180 de abonati si am sters videourile
Daca e vrei sa te abonezi la canalul meu de YT? Fac live in general cu 8BP si am 2. 300abonati. Daca te ai abonat sa lasi un comm la ultimul video
Ok.dar cum te cheamă?
Lica M.
Ok
Pai în primul rand, CE TREABA ARE EA CU VIATA TA PERSONALA ȘI CE FACI TU CÂND NU E ȘCOALĂ? Si mai alea ce e asa rău în a face video-uri pe Youtube? Nu este nimic greșit. Ambitioneaza-te și tu puțin și spune-i ce crezi, dar nu uita, nu fii nesimțit.
Sa faci video-uri pe YouTube nu este un lucru rau...si diriginta ta nu are de ce sa se amestece in viata ta personala.