Iesiti impreuna o data, dar doar voi doi. Si plimbati`va pe undeva unde sa nu va intalniti cu alti prieteni sau persoane pe care le cunoaste`ti. Si daca chiar te place te va intreba daca si tu il placi, sau va incerca sa te sarute. Daca nu face asta, nu inseamna neaparat ca nu te place, ci doar ca e timid, deci fa tu primul pas. Spune`i, sincer, si explica-i ceea ce vrei tu de fapt.
Succes. :*
Eu spun ca ar trebui sa il confrunti pe paul si sa il intrebi daca a vorbit serios atunci.
Stie ca il placi oricum asa ca poti sa ii spui ca nu vrei sa ajungi sa fii ranita.
Gandeste-te cum a spus si @bbby10, ca daca nu va merge relatia de iubire vei putea pierde prietenia lui.
Noi oamenii avem lipsa de autenticitate.
Si daca lucrurile nu vor merge bine, apoi te va evita.
Ia o decizie. Se merita sa traiesti ceva frumos cu el stiind ca oricand se poate termina sau ramaneti prieteni.
Eu unul as risca oricand o prietenie pentru mai mult. Dar asta sunt eu.
Ia o decizie.
Daca tu esti dispusa sa risti confrunta-l.
Fii sincera cu el si roaga-l sa fie la fel.
Sa iti spuna exact ce simte pentru tine.
Buna. Presupun ca tu vrei o relatie cu el. Nu e nimic rau in asta. Dar inainte de asta, gandeste-te bine la urmatoarele lucruri: Te place si el? sau doar se joaca cu tine stiind ca tu il placi. Esti dispusa sa pierzi prietenia dintre voi? ce vreau sa spun este ca, in caz ca relatia nu merge si ajunge-ti la despartire, sunt mici sansele sa mai fiti iar doar simpli prieteni.
Daca te-ai gandit bine la lucrurile astea si consideri ca merita sa incerci, atunci dai drumul. Nu se stie niciodata