| andreypanter a întrebat:

Sunt foarte trist si as vrea si eu sa ma descarc...sadEu sunt editor de fifa si am facut o echipa de editare in gandul de a face ceva ambitios dar m au parasit toti pentru ca au fost chemati in alta echipa.Si acum mi am dat seama care sunt prietenii adevarati si cei care au nevoie de ajutorul tau si apoi te lasa balta.Cum se intampla in Romania! Cand au nevoie de cineva ii ajuti dar cand ai nevoi de ei sau esti intr-o pasa proasta ei se fac nevazuti.Acum mi am dat seama si i am spus mereu replica asta.:Capitanul paraseste mereu ultimul nava sau nu o paraseste deloc si moare pe ea. Spuneti-mi si mie parerea voastra sau cum as putea sa uit? Eu il consideram un prieten insa el m a dezamagit.Eu l am ajutat de multe ori. I am luat apararea de multe ori si acum? Va rog spuneti-mi si mie parerea voastra si cum as putea uita?

Răspuns Câştigător
| BlueR a răspuns:

Era o vorba: Doamne, fereste-ma de prieteni, ca de dusmani ma feresc singur.

3 răspunsuri:
| alexandrey a răspuns:

Stiu cum e, majoritatea prietenilor daca nu chiar toti sunt asa cand le e greu se dau pe langa tine si cand le e bine uita ca au prieteni.

| andreypanter explică:

Ai dreptate alexandrey dar ce sa fac? Prietenii...Asa e te lasa la greu dar cand au nevoie de ajutor si zici nu se supara dar astia sunt prieteni...

| Bogdi_Bogdi_1990 a răspuns:

De ce nu ai veni la mine in echipa mea de FIFA? Uite site-ul suntem 4 in echipa! http://fifaromanian.ucoz.org