| RadaCv9 a întrebat:

Salut TpU...Sunt inregistrat de 2 zile.Asta e a3-a intrebare si am raspuns de 6-7 ori si nu se adauga la punctaj acolo mai jos.Imi puteti spune de ce si ce sa fac va rog.Mersi mult!

Răspuns Câştigător
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Atat intrebarile, cat si raspunsurile tale trebuie moderate, tocmai pentru ca esti nou pe site. In plus, ai nimerit si tu un week-end plus o zi intreaga in care site-ul n-a functionat, asa ca nu prea s-au facut actualizari.
Asteapta pana pe marti-miercuri. Nu de alta, dar si maine e sarbatoare si, dupa cum bine se stie, nici avioanele nu zboara, nici iarba nu creste in zilele de sarbatoare.

5 răspunsuri:
| queerkulture a răspuns:

O să se adauge peste o zi, două. Asa mi s-a întâmplat și mie.

| carminaburana43 a răspuns:

Si eu am avut probleme diferite.Click acolo sus pe contact si iti apare un formular completeaza si trmite problema ta celor care admin tpu.Si eu am trmis ieri ce am avut de zis.

| FetitaCuOchiVerzi a răspuns:

Pai intrebarile nu se adauga la punctaj decat raspunsurile dar nu ori care doar cele castigatoare cele la care ai primit funda itelegi?

| madalush97 a răspuns:

Pai cred ca trebuie sa astepti intre 24 si 48 de ore.Dar daca nu merge nici asa, du-te la intrebari frecvente din coltul de sus al paginii.Vot?

| LifeFail a răspuns:

Bună.
Aşteaptă puţin până se actualizează.
Baftă!