anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt nou aici si am o intrebare
Imi place de o fata si vreau sa aflu daca si ea ma place(odata a zis ca ii plac baietii asa in genul meu dar cred ca glumea).Sei uita la mine in timpul orei zambeste cand ma vede dar eu uneori o cam ignor.Este frumoasa si chiar vreau sa fiu cu ea.Cum sa fac sa ma apropii de ea/?Funda!

Răspuns Câştigător
| Parker a răspuns:

Uita-te insistent la ea.pari ca esti putin interesat de ea dar nu sta dupa curul ei ca nu o sa se cupleze cu tine nicioadata in modul asta. Priveste-o in ochi, se zice ca atunci 2 persoane se privesc in ochi atractie creste cu 80%. succes (Aa apropos, cere-i numarul de telefon intr-o zi si intreab-o daca vrea sa iasa la o cafea.pretty simple)

4 răspunsuri:
| Muwz a răspuns:

Haideti raspundeti!

| sanyodude14 a răspuns:

Ignor-o pentru un timp!
Fa-o sa vina ea dupa tine. Apoi o scoti la o plimbare, ea fiind curioasa sa te cunoasca mai bine. Râdeți, glumiți si va cunoasteți mai bine. Dacă ea te place te va săruta de la prima întalnire; dacă nu te place nu dispera! poate are nevoie de timp sa fie sigură că alege ceea ce e bun pentru ea. Funda?batting eyelashes

| IgnoreMe a răspuns:

Tu uneori o cam ignori? Si uite-l si Sanydudu ce sfat are. aplica-l. O sa mori virgin. Bafta.

| Deutzy a răspuns:

Vrei sa fi cu ea? Atunci lupta pentru ce vrei! Depinde ce fel de fata e, dar eu sigur nu as umbla dupa un baiat care vad ca ma ignora cand are el cheftongue