Vezi ce interese au.Vezi ce sport le place. Dacă ştii fotbal este excelent.Fii tu însăţi.
Cel mai usor e la fotbal.Iti iei o minge(nu de cauciuc ca e penala) si mergi la terenu de fotbal pana nimeresti niste copii care se joaca fotbal sau un joc cu mingea si le pui simpla intrebate "Salut! Pot sa joc si eu?" si daca zice da ii foarte simplu va jucati iar dupa meci pui intrebarea "Maine mai veniti?" daca zice da si nu zice o ora respectiva ii spui "Cam pe la ce ora?" si daca zice ca nu stie si vad ei ii saluti si pleci.A doua zi daca ii vezi iar mergi si incepi iar cu prima intrebare iar dupa joc ii spui asa fara nici o jena ca nu patesti nimica "Auzi, hai ca iti dau numarul meu si ma suni sau imi dai mesaj cand mai veniti". Stai "Chill" cand pui intrebarile
Hai mai ca doar nu e asa de greu
daca sunt si vecini mai bine.te tuci la ei, na gasesti si tu unpretext:intrebi unde e magazinu' ca de ex, si de acolo incepeti si voi "eu X...eu Y, incantat de cunostinta" ce naiba e asa degreu
daca nu incearca si tu la un meci de footbal ca doar sunteti baieti ce naiba
daca nu intreaba si tu un baiat eu sunt fata si sunt genu care imi fac repede prieteni:d
sper ca te-am ajutat macar un pikutz
:*:*:*:*:*:*:* sper sa reusesti sa iti gasesti prieteni:*
:X
Pai te-ai putea duce in spatele blocului (unde merg cei mai multi baieti) sau intr-un parc public. Daca ai bicicleta, sau skate, e ideal! Du-te si gasesteti un grup de varsta ta.Si uite iti dau si idei de dialog:
- Buna baieti! Ce biciclete/heelys/skate-uri misto aveti! Ma numesc...(completeaza... cu numele tau).Cum va numiti? Unde stati? Cati ani aveti? Ce zodie sunteti? Stiu un parc in care am putea merge (sau ceva de genul asta). Unde vreti sa mergem? Ce vreti sa facem? Ii cuiva sete ca urc pana la mine in bloc sau am niste bani.Haideti pana la mine acasa? Vreti? Aveti voie?(dar o intrebi pe matusa ta dinainte daca ai voie sa vii cu niste baieti pana acasa). Vreti sa va fac cinste cu ceva?
Sper sa-ti fie de ajutor raspunsul meu!
Pai incearca sa vorbesti cu ei, sa intrii in discutiile lor, sa ii intrebi cum ii cheama, ce varsta au si sa incerci atunci cand vorbesti cu ei sa gasesti ceva in comun cu ei.
P.S Mai intai ii intrebi daca ati vrea sa fiti amici.
fundita?