Nu ai creat partitia, ai lasat-o asa cand ai instalat windows-ul.Acum trebuie sa reinstalezi din nou, lasi 50 de giga pentru C unde instalezi windows-ul si creezi partitie de estul cat mai e.Soer ca ai inteles. Acolo, unde instalezi win in partitia c, mai jos ai optiunea de create partition.
Pai cand mi-am instalat windows-ul imi aparea partita 1 si 2 [C si D] si erau toate bune, si am ales sa instalez in partita 1, si tot nu imi apare partitia D.Stiam ceva cu Disk Manager dar am uitat, ma ajutati va rog?
Nu ebine cu disk manager.Nu am umblat niciodata cu disk manager. Eu te sfatuiesc sa reinstalezi din nou windows-ul la restart.Adica bagi cd-ul cu windows in unitate si dai restart.Cand apare scris,, boot atappi from cd,, apesi enter, pc-ul incepe sa copie filele din cd, adica practic incepe instalarea.cand ajungi sa instalezi win, stergi mai intai C-ul, apoi orice partitie mai ai. Dupa aceea faci o partitie de 100 sau de 90 de giga, ramane astfel 50 pentru windows. Dupa ce ai creat acea partitie, la numarul 2, deci local disc D de 98 de giga de exemplu, mergi din nou la c, adica numarul 1 in cazul win 7 si instalezi in 1 windows-ul.Asa ramai cu 50 in 1, unde e instalat si win dar ai si nukarul doi, adica D-ul de 98 sau cat l-ai creat tu. Daca intampini probleme si nu stii, cheama mai bine pe cineva care se pricepe sa creeze partita 2.
Iti dau un copy paste de pe un topic unde au fost discutii pe aceasta tema:
,, Daca ai formatat HDD-ul adica in pasii de instalare ai facut acest lucru, poti sa recuperezi date de pe partitia pieduta cu soft-uri dedicate, daca nu si ai mers cu next >si ok -uri fara sa te uiti -orbeste-si "C" -ul este de obicei prima partitie mai sunt sanse, mergi in Control Panel >Administrative Tools>Computer Management>Disk Managementi si vezi daca la "D"-ul tau este atribuita o litera, daca nu o faci tu si apare partitia, sau daca are atribut hide (ascuns) atunci clik dreapta si bifeaza sa fie vizibila(partita),,.