Daca ai prieteni iesi afara si joaca fotball/tenis. Poti sa te uiti la filme. sa iti gasesti un hobby. Daca vrei sa joci alte jocuri iti recomand urmatoarele : Metin, Cs (astea-s multiplayer ), Call of duty (seria), Outlast 1, 2 ( foarte tare si de groaza, o sa iti scoata plictiseala din tine ), nfs most wanted sau carbon, far cry 1, 2, 3 ( mai ales 1 daca nu ai pc bun ), gta (seria), F.E.A.R (seria), Vecinul (seria). Joaca-te si tu jocurile care le jucai inainte cand erai mai mic si ai sa vezi ca o sa iti placa vreo jumatate de ora, dupa o sa te plictisesti . Bafta!
După părerea mea nu jocurile ar trebui să te scoată din plictiseală.
Ieşi cu prietenii afară, fă-ţi temele, citeşte, ascultă muzică, sau orice altceva ce îţi place.
Minecraft
far cry
cs (e un joc vechi dar pe mine ma scoate din plictiseala mereu)
Mai iesi din casa... du'te cu prietenii pe afara si o sa dispara plictiseala
Am urmatoarea configuratie:windows 7 home premium service pack 1
placa video Intel r hd graphics 3000
1.44 ghz
3.31 gb ram
32 bit operating
direct x 11
PS:am laptop
Sims4,SimCity,GTA5,Minecraft,Roblox,ETS2,NFS World,Watch Dogs,CS:GO,Skills,World of Tank's,World of Warcraft,Slendercraft,Candy Crush Saga(Glumesc),Im a Toast,Crossy Road,Subway Surf, Temple Run, Minecraft pocket edition, City Car Driveing, etc...
Salut @Morar_Andrei_1989, Iti recomand un joc anti-plictiseala, Five Nights at Freddy's, sper sa iti placa. Mult noroc!
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: