| purice75 a întrebat:

Va rog eu din suflet ajutati-ma!
Vreau sa va intreb de ce de fiecare data cand sunt cu un prieten de-al meu sau cu altcineva se intampla ceva? Ca de exemplu:vara aceasta am fost in spatele blocului cu un baiat, si el si-a rupt mana cazand dupa bara si eram langa el (20 iunie). Dupaia am fost la scoala si jucam fotbal si din greseala am dat un sut si i-am dat mana peste cap (21 septembrie). Iar dupa aceia iarna aceasta am fost cu un baiat la colindat si erau niste caini in scara blocului si au marait la noi si ne-au alergat.Am fugit pe scari, iar prietenul cu care am fost eu la urat a cazut si si-a rupt piciorul...(22 Decembrie). De ce se intampla asta numai cand sunt eu sa isi rupa piciorul un prieten pe care imi este drag.Si uitati cand sau intamplat au fost asa (20 Iunie),(21 Septembrie) si (22 Decembrie) sunt consecutive...Sunt panicat va rog eu ajutati-ma. crying

Răspuns Câştigător
| AnotherCatWoman a răspuns:

Daca ar fi sa credem, prin absurd, ca are legatura cu tine, de ce sa iei partea negativa si nu pe cea pozitiva? Spre exemplu, poate prietenul in cauza ar fi trebuit sa cada si sa-si rupa gatul, dar tu ai fost langa el si i-ai purtat noroc, asa ca s-a ales doar cu o mana rupta. Nu iti face probleme, este doar o coincidenta. mintea umana cauta intotdeauna tipare cunoscute, dar nu intotdeauna este ceea ce avem impresia ca este.
Daca te face sa te simti mai bine, eu am avut un coleg de banca in liceu care cat a stat cu mine in banca a avut mana in ghips, clavicula fisurata si piciorul rupt laughing)))

8 răspunsuri:
| BaRnI_3639 a răspuns:

Ma intreb ce se va intampla in Martie pe 23 laughingrolling on the floor glm pur si simblu e coincidenta nu iti fa griji

| negru30 a răspuns:

Da si tu cu Aghiazma pe tine - ha ha ha - am glumit - coincidenta

| xlollypop a răspuns:

Wow! eu km sa zis am legaturi cu astfel de lucruri...am un fel de pendul care se misca in lateral dsk il intreb cv si raspunsul e da.iar daca raspunsul e nu se misca in fata.despre problema ta daca e vb pe privat daca vrei da-mi mesu tauhappy

| purice75 explică (pentru xlollypop):

Mihai_alexandru_rapid@yahoo.com mai sfatuiestema big grin

| AndreiuTeUrmărește a răspuns:

Poate e ceva intamplator! Nu te panica! Eu in clasa a 3-a mi-a rupt degetul un coleg, in clasa a 4a mi-a luxat mana alt coleg si in clasa a 6a mi-a rupt piciorul alt coleglaughing. Deci, fii linistit!

| purice75 explică:

Multumesc! AnotherCatWoman m-ai incurajat.Nu stiu mi s-a parut foarte ciudat toate astea asa deodata si in acelasi an, dar multumesc frumos pentru raspunshappy

| AnotherCatWoman a răspuns (pentru purice75):

N-ai pentru ce, si stai linistit! Tu nu ai nicio vina, astfel de lucruri pur si simplu se intampla.

| dancicarla a răspuns:

Coincidenta... probabil. ii foarte ciudat.