Daca ar fi sa credem, prin absurd, ca are legatura cu tine, de ce sa iei partea negativa si nu pe cea pozitiva? Spre exemplu, poate prietenul in cauza ar fi trebuit sa cada si sa-si rupa gatul, dar tu ai fost langa el si i-ai purtat noroc, asa ca s-a ales doar cu o mana rupta. Nu iti face probleme, este doar o coincidenta. mintea umana cauta intotdeauna tipare cunoscute, dar nu intotdeauna este ceea ce avem impresia ca este.
Daca te face sa te simti mai bine, eu am avut un coleg de banca in liceu care cat a stat cu mine in banca a avut mana in ghips, clavicula fisurata si piciorul rupt )))
Ma intreb ce se va intampla in Martie pe 23 glm pur si simblu e coincidenta nu iti fa griji
Wow! eu km sa zis am legaturi cu astfel de lucruri...am un fel de pendul care se misca in lateral dsk il intreb cv si raspunsul e da.iar daca raspunsul e nu se misca in fata.despre problema ta daca e vb pe privat daca vrei da-mi mesu tau
Poate e ceva intamplator! Nu te panica! Eu in clasa a 3-a mi-a rupt degetul un coleg, in clasa a 4a mi-a luxat mana alt coleg si in clasa a 6a mi-a rupt piciorul alt coleg. Deci, fii linistit!
Multumesc! AnotherCatWoman m-ai incurajat.Nu stiu mi s-a parut foarte ciudat toate astea asa deodata si in acelasi an, dar multumesc frumos pentru raspuns
N-ai pentru ce, si stai linistit! Tu nu ai nicio vina, astfel de lucruri pur si simplu se intampla.