Sper sa nu ma judeci dupa acest raspuns, dar am 11 ani.Tu cati ani ai?(sunt sigura ca vei rade si s-ar putea sa nu imi mai dai funda in cazul in care meritam pentru ca sunt sigura ca esti muuuuult mai mare... )
" uite, incerc sa-ti spun ceva de mult timp. tu pentru mine insemni mai mult decat o amica. esti foarte draguta si speciala si te plac"
Buna!
-esti draguta
-tu ma placi cumva?
-prostuto, te plac!(aici pot inlocui cu fraiero sau tu sau cu ce vrei)
-tu chiar nu stii cat insemni pentru mine.(asta sa ii spui cand se supara pe tine sau ceva de genu). Daca mai vrei, spune! Funda?
Hmm..pai ar mai fii:
-ii spui direct dar cand sunteti singuri si va dristati
-ii scrii un bilet cu chestii dragute si romantice dar ai grija sa nu te vada nimeni
-''nu imi pasa ce vor crede altii, dar vreau sa iti spun ca te plac! P.Soar parerea ta imi pasa!''
-
Multumesc mult! Daca o sa imi mai vina idei o sa iti scriu!
Sper sa nu ma judeci dupa acest raspuns, dar am 11 ani.Tu cati ani ai?(sunt sigura ca vei rade si s-ar putea sa nu imi mai dai funda in cazul in care meritam pentru ca sunt sigura ca esti muuuuult mai mare... )
Hey tu! Eu te plac! vorbesc serios chiar te plac! la mine asa merge si de obicei merge!
Mm imi pare rau. sau ii poti spune intr-un context potrivit ca fostii ei iubiti sunt foarte norocosi.
jhhyuvyu întreabă: