Sincer imediat nu ai cum sa realizezi asta. Eu as putea sa iti propun niste metode prin care ai putea face 7 mil|
1. Sistemul de affiliere 2parale.ro
daca ai un blog sau esti cunsocuta, ai multi vizitatori interesati de a cumpara diverse lucrurui daca nu sti ce inseamna affiliere poti intra pe siteul 2parale acolo exista un video care explica destul de bine.
2. O metoda prin care poti face bani multi si rapid, doar ca trebuie sa ai experienta sau sa te pricepi este Designer. El se ocupa cu tot ce tine de photoshop, editare video, managment site si tot felul dar cum am zis ai nevoie de experienta si simt artistic.
3. Ultima dar nu cea din urma este Youtube poti incepe sa faci videouri pentru youtube. Pentru asta ai nevoie doar de o camera video bunicica si de timp liber si creativitate fa videouri cu ce iti place tie ce te pasioneaza. Uite cateva expemple : VBlog, Videouri culinare, Videouri gen emisiune.
Dupa ce faci niste videouri strangi subscriberi si videouri. sa ai vreo 200 sub asa poti sa aplici la un parteneriat mai intai cu o firma mai mica gen Fulscreen apoi chiar cu youtube in sine daca ajungi bine cunoscut poti castiga si 10.000$ pe luna dar e drum lung pana acolo trebuie doar sa ai o motivatie de fier sa nu te sperie haiteri si sa continuii iti spun din propria experienta
Plusic.ro. Nu cred ca exista vreo metoda pe calculator in care sa faci 7 milioane de pe o zi pe alta Multa bafta
Ba exista, dar inseamna niste ani de munca pina in momentul respectiv. Peste noapte, cam nu.
@AlexUnder: Google nu accepta parteneri din Romania momentan, iar designerii nu fac asa multi bani de obicei, depinde ce intelegi prin "multi".
Pai tocmai. ca eu cu banii aia vreau sa imi schimb niste componente
Tott_Beni_1980 întreabă:
vladix întreabă: