| Irinaaaaaaa a întrebat:

Salut TPU^^. vine craciunul si am mare nevoie de idei! sunt o adolescenta de 14 ani, cu un tata rocker linistit, o sora la fel de pasionata de rock si classic, si metal, si reggae si o mama oarecum modesta, eleganta si deloc pretentioasa. ce cadouri le'as putea cumpara? aveti cumva un blog, un articol ceva cu idei de cadou pentru fiecare membru al familiei? sau daca imi puteti da aici vreo cateva idei pentru fiecare ar fi perfect. stau intr'un oras mic si as prefera totusi sa pot gasi totul aici. astept orice parere, link si cat mai multe idei, sa am din ce alege. anticipat, multumesc muuuult de tot. thankie si fundooooi :3

Răspuns Câştigător
| Florenta16 a răspuns:

Cumpara-i surorii tale ceva o bratara, un lantisor cu ceva tinte, sau o esarfa mai neagra asa cu motive rock si tatalui tau, nu stiu, un tricou, chiar daca nu e vremea de tricouri, un tricou cu trupa lui preferata, sau un parfum, saaaaaau nu stiu, o chitara daca ai bugetul mare =]]. Iar mamei tale, daca ii place eleganta, cumpara-i un lantisor frumos, sau un set de bijuterii, si o felicitare de Craciun, sau o pijama! Bafta.

2 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai daca toata lumea e pasionata de muzica... cd-uri cd-uri la greu

| mihai22222 a răspuns:

Pai daca gasest tricouri cu cantareti lor preferat ar vi ceva