Salut! E o idee foarte buna dar cred ca o bijuterie frumos impachetata ar fi frumos deoarece fetele indiferent de varsta sunt atrase de bijuterii.Ai putea sa ii cumperi un colier frumos sau o bratara si le poti gasi in magazine de bijuterii. Mult succes!
Depinde ce gen abordeaza prietena tha, poate apreciaza lucruri facute de tine gen bratara prieteniei. Ceva pufos nu prea e o idee buna, asta probabil ca ii va lua iubitul( daca are, daca nu are ii va lua cand va avea) Cumpara un colier finut de argint. Eu asa as face, bineinteles + un pandantiv gen o inima care se desparte in doua si scrie pe ea bff 4ever.
In de obicei eu i-au ceva ce poate avea amintire sau poate utiliza! Eu mereu i-au ceva parfumat sau ceva pentru aromaterapie, ori daca nu cumpar un tablou dragut sau ceva abstract sau chiar animalutze de plus (dar asta in cazul in care persoana respectiva e atat de apropaita in cat sa stiu daca i-ar placea sau nu)! Ultimul cadou pe care l-am luat eu a fost un suport pentru lumanari parfumate plus un set de lumanari parfumate plus o pereche de cercei si niste betisoare parfumate iar apoi 2 sticlute cu arome diferite pentru aromaterapie! Sincer i-a placut foarte mult iar acum chiar utilizeaza ceea ce am luat si e foarte incantata! Mult succes in a gasi cadoul perfect, eu zic sa te ineteresezi si de ceea ce ii place si ce isi doreste! Mult succes!