| MeridaOcean a întrebat:

Voi ati chiulit vreodata? :-)) Daca da, la ce ore? rolling on the floor)

13 răspunsuri:
| AlleSss a răspuns:

Heii.
Mnuu big grin.

| matesanosa a răspuns:

Da eu am chiulit de cu saptamanile deci de la toate orrele.rolling on the floor))

| Azµre a răspuns:

Da, matematică...

| SimonaNicoletaღ a răspuns:

Nu, n-am chiulit pana acum...
Poate doar sa intarzi 1-5minute sau sa nu ma pot duce la prima ora din diverse probleme sau in ziua respectiva la scoala.
*-*

Răspuns utilizator avertizat
| dracu14 a răspuns:

Vad ca au raspuns numai sfinti
eu am chiulit inca din clasa a5a,la materii nefolositoare(religie, muzica, desen)

| Felys a răspuns:

Cred ca in toti anii de liceu daca am chiulit de maxim 3 ori, stupid, nu?

| Jakoban a răspuns:

Dalaughing la putine orelaughing
La franceza,chimie,muzica,desen. sport,romana,mate,biologie,geografie,fizica,istorie,engleza, latina, civica, religie, informatica

| teodora24 a răspuns:

Eu nu am chiulit niciodata pana acum, decat in clasa a 7a impreuna cu toata clasa! laughing))))

| wforweirdo a răspuns:

Latina,biologie,tic,sport,română..mai multe materii, nici nu ştiu. Cel mai penal a fost când am chiulit de la istorie de la teză.

| RitaDeluxxxe a răspuns:

Am chiulit cunemiluita...cel mai lung chiul a fost in clasa a 9 a semestrul 2 cand nu m am mai dus deloc la liceu..si cel mai penal cand mamascuns cu colega mea in toaleta la etajul 4 si ne a gasit femeia de servici si ne a dus la director...si colega meacea buna in loc sa taca dracului din gura a povestit directorului tot ce vroiam noi sa facemum si de ce vroiam noi sa chiulim. laughing dar asta s a intamplat in generala.

| snzpaul a răspuns:

Am chiulit, de la aproape toate.

| Nutsu7 a răspuns:

Da, tehnologie