Ah, deci tu vrei să faci un desen animat, ai idei, te-ai gândit cum vor fi personajele, totul e pregătit, doar că există o mică problemă, nu ai pe nimeni care se pricepe la animaţie. Superb!
Te rog fara raspunsuri penibile
Prea târziu, l-ai dat deja.
Tu inaintea mea,
Hai Pa!
Adică ţie nu ţi se pare nimic ieşit din comun să vrei să faci desene animate fără să ai habar despre animaţie, nu? Atunci da, ai dreptate, orice răspuns al vreunui utilizator ar fi în zadar.
Mai desteptul lui peste...
Am zis ca nu ma descurc destul de bine si ca am nevoie de ajutor.Citeste intrebarea inainte de a da raspunsuri penibile ca te faci de rusine.Deci,daca n-ai de gand sa oferi ajutor, mai bine taci.
Pace
Deja devii hilar prin aberaţii. Ai zis că tu vii cu ideile şi caracterele, doar că ai nevoie de cineva care se pricepe la animaţii. Nu aşa scrie acolo? Sau există pe site-ul ăsta opţiunea de a scrie cu font invizibil şi nu văd eu partea în care spuneai că "nu te descurci prea bine".
Ajutorul ţi l-am oferit indirect. Dar îţi spun şi direct: abandonează ideea că oricum n-o să faci nimic. Şi dacă vei găsi pe unul care să se priceapă cât de cât la animaţii tot n-o să reuşiţi să faceţi ceva atât de elaborat precum seriile Total Drama. Şi nici ceva asemănător dar mai simplu.
In fine, trebuie sa-mi repeti acelasi lucru pe care l-am scris eu in intrebare? In plus, am gasit un prieten care sa ma ajute.
Deci te-as ruga sa-ti schimbi temperamentul, daca nu, macar nu mai posta raspunsuri stupide.
Tu repeţi că eu postez răspunsuri stupide/penibile, fără a aduce vreun argument. Şi da, îţi repet ce-ai scris în întrebare ca să-ţi demonstrez că în răspunsul de mai sus te încurci în propriile-ţi aberaţii. N-am de ce să-mi schimb temperamentul, fiindcă am fost foarte calm când ţi-am scris fiecare răspuns, însă tu ai avut nişte reacţii destul de bizare.
Continui sa postezi raspunsuri fara sens si nefolositoare.Asta ma enerveaza la tine.Ce crezi ca rezolvi prin asta?
Nu ştiu despre ce vorbeşti.
Este nevoie sa-ti explic in chineza?
Ar fi suficient să fii în stare s-o faci în română. Şi totuşi, discuţia noastră va ajunge, cel mai probabil, să fie ştearsă, aşa că să încercăm s-o încheiem cât mai repede.
Tu nu esti destul de inteligent (ca sa nu zic prost) pentru a-ti intelege limba natala. Daca m-as exprima mai diplomat, sunt sigur ca nu ai intelege.Iar acum imi spui mie ca trebuie sa terminam discutia cat mai repede? Eu iti tot zic sa nu mai postezi aici, dar tu nu vrei sa intelegi.Si daca nu vrei sa te faci de tot rasul, mai bine n-ai mai posta aici.M-am saturat sa vad notificari de la tine de fiecare data cand intru pe TPU.
Îmi place cum repeţi faza cu "să te faci de tot râsul", pentru a lăsa altora impresia că tu eşti cel care deţine controlul aici, iar eu sunt doar un copilaş zburdalnic care nu te lasă în pace.
Încerc să nu te jignesc pe cât posibil, deşi e prea dificil, tu nefiind capabil să porţi o discuţie civilizată, de parcă ieri ai coborât prima oară din pom în viaţa ta şi acum începi să te adaptezi societăţii omeneşti. În primul răspuns pe care l-am dat la întrebare, ţi-am dat indirect un sfat: abandonează ideea. Tu nefiind capabil să înţelegi asta ai dat-o pe replici idioate(deh) şi mi-ai spus să nu-ţi mai răspund, deşi tu continuai fie cu aberaţiile, fie să mă jigneşti. Dacă ai termina cu prostiile, te-aş lăsa şi eu în pace, că doar nu crezi că-mi face o plăcere deosebită să stau la discuţii cu toţi filistinii pe site-uri precum ăsta. Asta dacă vrei şi dacă poţi. Dacă nu, o ţinem aşa în continuare, că nu mă deranjează.
Din ce ai spus tu, reiese ca eu nu pot sa port o discutie civilizata.Ok.Si ce pot sa fac daca tu ma aduci la limita? Daca te-ai lasa de postat la intrebarea mea, atunci ai da dovada ca ai dreptate, dar pana atunci nu.In plus, tu ai inceput cu insultele si cu aberatiile, deci nu mai spune de mine.Eu am postat intrebarea asta ca sa primesc ajutor, logic...nu ca sa stau la discutie cu un infumurat ca tine care nu stie decat sa enerveze lumea. Sper sa nu mai vad notificari de la tine, dar daca continui sa postezi, n-am nimic in potriva.O putem tine asa pana la revelionul urmator
Cam multe astepti, desenele se fac foarte complicat, ai invatat la scoala la istorie de manufactura? asa este si la desene adica unu face vocile, altu animatia, altu povestea etc.Ca sa faci un desen iti trebuie un studio Drama Totala este facut in studiourile Cartoon Network, deci asteapta sa mai cresti si poate te angajezi in domeniul asta.
Ok,am pus aceasta intrebare pentru cei care vor si au rabdarea sa ma ajute.Plus ca nu astept sa mi se ofere totul pe tava, ci vreau sa fac un parteneriat. Oricum, multumesc de raspuns.
Eu iti zic sa faci un canal pe youtube, dar iei desene si le editezi ca SatanaPc, PopCartoons, etc