| AlexutuDeiu a întrebat:

Salut TPU

Vreau sa ma ingras cat de cat! (46 kg / 13 ani / 1.63)
O problema este ca fac sport, deci normal ca voi slabi daca voi manca mai putin.

P. S : Cum as putea sa ma ingras (o ora jumate pe zi) dar sa pun putin pe mine in fiecare zi.

8 răspunsuri:
| HappyCandy a răspuns:

Unii din dorinta de a se ingrasa incep sa fac tot ce trebuie sa faci cind vrei sa slabesti doar ca pe dos. Adica maninca fff multe prajeli maninca in special dupa 8 si produsele de la fast food sunt pe primul loc.Am observat ca unii totusi o iau cu otul d\cu pluta si nu maninca deloc fructe si legume ori nu beau apa fara indulcitori.Ei bine sa stii acest mod nu e chiar cel mai bun.Eu ti-as recomanda sa maninci atit fructe cit si produse multicalorice ca : alunele, fainoasele ( piinea macaroanele etc ), carne, orez. Dar poti slabi sanatos caci de la banane si capsuni tot primesti multe calorii, dar si o vitamina in plus. Daca doresti sa te ingrasi s nu crezi ca trebuie sa maninci in exces zahar. Si nnici de cum sa nu te gindesti ca mai bine nu faci sport, sportul nu e numai pntru slabit el e ca o ocupatie precum somnul etc.

| XDarkAngel a răspuns:

Deci eu vreau sa slabesc si tu vrei sa te ingrasi? eu nu pot sa mananc ceea ce vreau iar tu esti obligat? hai cai faina faza laughing.
pur si simplu rontaie intre mese si ai sa vezi cum te ingrasi. si mananca mult fast food. sper ca te-am ajutat, baftawinking.

P.S.: eu nu sunt grasa, dar nici slaba, sunt la limita big grin

| DdDdde a răspuns:

Esti foarte bine asa cum esti eu am la fel si am 1.68 cam asa si am 14 ani

| lucy1303 a răspuns:

Asa am vrut si eu la inceput si apoi am facut burtica si n-o sa-ti prea placa...ma rog, cum vrei tu dar mai bine esti slabuta decat grasuta. laughing

| blabla5532 a răspuns:

Esti bine frate eu la 16 ani aveam 50 kile'

| Dragoselu12345 a răspuns:

Cartofi prajiti mancare fast-food pizza cat si fructe legume si proteine si sa faci sport daca urmezi acesti pasi sigur te vei ingrasa si vei fi si sanatos.

| Dragoselu12345 a răspuns:

Cartofi prajiti pizza cat si fructe legume si proteine si sa faci sport daca urmezi acesti pasi sigur te vei ingrasa si vei fi si sanatos.

| SemnuIntrebarii a răspuns:

Mananca shaorma, am mancat 7 in 3 zile si de la 43 la 47 si n-am facut efort