Buna in primul rand ai nevoie de un 10 fasii de ziar, oja alba(desigur poti folosi si alte culori, dar pe alb se vede cel mai bine) si spirt.Te dai cu oja si astepti vreo 10 minute sa se usuce mai bine apoi iei o fasie de ziar, o inmoi in spirt si apesi pentru 5-10 pe unghie apoi o indepartezi usor.Pe urma dai frumos cu lac si gata.Si sa ai grija ca mai pot ramane bucatele micute de ziar pe unghieNumai bine.
O metoda buna de a copia la teste
Da` M`am gandit si eu la asta
Am tras la imprimanta ceva scris, dar nu functioneaza decat cu foaie de ziar pentru ca esto foaia mai subtire, si este si altfel de tuş
Http://www.youtube.com/watch?v=1lmR21ZUcgE&feature=relmfu
Unghile lacuite, uscate, ziar, apa, transfer prin presarea ziarului ud pe unghie :). Bafta.
Deci..1.Iei ziarul si-l rupi in bucatele mici cam cat o unghie. 2. Te faci la unshii cu o culoare [P.S:nu conteaza ce culoare] 3.Lai oja sa seusuce 4.Bagi cate o bucatica de ziar in spirt [pui spirt intr-un pahar de unica folosinta ]
5.Lasi bucatica de ziar cam 15 secunde in spirt 6. O scoti din spirt 7.O pui pe unghii [sa te asiguri ca sunt uscate] 8. Ti apasat pe unghi bucatica de ziar cam un minut 9.Dai bucatica de pe unghie si ramane scrisul 10. Dai cu lac daca vrei sa nu se ia scrisul
Am un tutorial facut din poze, din pacate nu le pot incarca aici. Cauta pe google trebuie sa gasesti.
Buna
Cu ziar sunt eu acum facuta la unghii`
Ai nevoie de un ziar, spirt, si o oja`
Dai un strat sau 2 de oja, de culoare alba, in general Iti inmoi unghia in spirt, dupa care o bucatica mica de ziaro pui pe unghie si presezi pentru cateva secunde
Succes
Fundita?