| AxyTM a întrebat:

vreau un raspuns cat mai rapid va rog. Cel mai rapid si bun primeste funda. Pe facebook, mi-a aparut la notificari ca o amica a etichetat o fotografie cu mine. Acolo era un fel de comentariu deasupra la rubrica aia in care dai like. Da acel "comentariu" cred ca altcineva la scris la fotografie. Da culmea ca eu nici nu apar in fotografie. Acuma nici nu ma pricep la facebook si la astea.
Pareri? Ma puteti ajuta sa inteleg?

Răspuns Câştigător
| RoxyRocky a răspuns:

Daca este poza ei toti prietenii ei o pot comenta. Iar fiindca si tu esti etichetat in acea poza prietenii tai pot si ei de aseamenea sa comenteze. Pot comenta la acea fotografie incluziv toti prietenii celorlalti etichetati. Uneori nu e nevoie sa fii intr-o fotografie. O anumita persoana te poate eticheta si fara ca tu sa fii prezent in ea. Sper ca ai inteles ceva big grin

5 răspunsuri:
| amiileila a răspuns:

Pai, daca nu te vezi pe tine in fotografie s-ar putea sa fi etichetata un obiect (daca vrei sa vezi daca tet-au pus ca obiect uitete deasupra la "like" dupa numele tau) si langa "like" de obicei scrie "comenteaza" sau "comentarii" acolo dai tu clik, ca sa comentezi fotografia si mai jos de "like" sunt scrise comentariile :* kiss

| KM3 a răspuns:

Ca sa zic asa, acum acest lucru e cam la mod pe facebook, sa iti etichetezi prietenii in diverse fotografii(unele fotografii sunt mai ciudate)...dar nu-ti face griji... aproape toata lumea face asa deci nu esti singura care e fost etichetata intr-o fotografie :-)

| AxyTM explică:

Da dar uitati cum suna acel "tag"
Cu Mosul cel batran si chelia lui. De cand nu te-am vazut si chelia ti-a crescut. Ce distrus esti m, aici a scris numele meu si apoi inca un nume.

ce ziceti?

| AxyTM explică (pentru AxyTM):

Prin tag vreau sa spun acel comentariu de care vorbeam.

ce ziceti? pareri?

| zaooo a răspuns:

Stai calm asa pun unii taguri cu prieteniihappy