Multumesc pentru raspuns dar am incercat trei cartele din retele diferite si toate merg foarte bine. Pot sa sun sau sa trimit mesaje fara nicio problema. Insa cand introduc cartela mea atunci incepe sa faca figuri.
P.S.: cartela mi.a facut aceeasi problema cand am introdus-o intr-un Samsung omia II deci nu este telefonul...
Ufff. cred ca Samsung-urilor astea nu prea le plac cartelele romanesti(mai ales alea Cosmote). Lasand gluma la o parte, salveaza-ti contactele, si i-a alta cartela Cosmote cu nr. din ce ai explicat tu, am inteles ca ai introdus sim-ul in Samsung si n-a mers. ori Samsung-ul are alergie la Cosmote, ori nu e decodat calumea. dar cred mai degraba ca e de vina cartela. Schimb-o. app cartela de cosmote cu nr gasesti si gratis la magazine. pentru ca a fost o promotie(nu stiu daca acum mai este) cand luai o cartele reincarcabila si i-ti dadea gratis una cu nr. da daca lumea nu prea a luat cartelele cu nr, astia de la magazine le dau gratis si fara sa cumperi cartele reincarcabila, ca n-au c face cu ele. trebuie doar sa ceri la magazin. dar creditul? uffff am uitat sa precizez- nu poti sa activezi cartela cu nr fara credit(oops). bafta