| Vladut2 a întrebat:

Salut tuturor! Am venit aici pe TPU, pentru ca sunt sigur ca ma veti ajuta cu un raspuns ce l-ati trait poate unii dintre voi. Este vorba de prietena mea, tocmai va face 18 ani si va fi in iulie majoratul ei. Dati-mi cateva idei trasnite ce ar putea sa o surprindalaughing sa, nu stiu, o surpriza placuta. Voi ce ati primit la majoratul vostru(fetele) sau, baieti, voi ce a-ti aranjat pentru majoratul iubitei voastre? Multumesc.

Răspuns Câştigător
| MissDyDee a răspuns:

Eu de exemplu am primit de la iubitul meu un lantisor si o bratara cu 3 simboluri : un pestisor pentru prima iesire la padure -unde este si un raulet-, stea - pentru prima seara in care ne-am cunoscut si o inimioara care a spus el ca e inima lui. dar nu asta a fost impresionant in sine..ci felul cum le-a adus... mi-a facut el cu manitele lui o cutie multicolorata din hartie pe al carei capac eram schitati noi doi si in interiorul cutiei era numai nisip adus tocmai de la padurea de unde fusesemlaughing..si in acel nisip prin care am innotat era un cufarel foooarte vechi in care erau bagate lantisorul si bratara...deci eu am fost fermecata:X

| Vladut2 explică (pentru MissDyDee):

Multumesc, o idee foarte buna.:d Si mult succes cu relatia, am sa tin cont de ideea tabig grin

| MissDyDee a răspuns (pentru Vladut2):

Multumesc frumos si tie cu relatia ta succes..si dupa majoratul ei poate imi dai si mie un mesaj sa-mi spui ce ai facut si cum a rectionat...sunt tare curioasabig grinlove struck.

| Vladut2 explică (pentru MissDyDee):

O iti scriu, promit:*. Alte idei va rog?:d

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E prietena doar cu tine? de ce spui; a mea? i-ti apartine?]oate are mai multi prieteni.si prietene. iar pana in iulieeeee...eheheee.stai calm, vorbim atunci.

| Vladut2 explică (pentru anonim_4396):

Cred ca se subintelege ca e iubita mea. Mersi de raspuns.

| RRC a răspuns:

Te sfatuiesca sa ii dai un buchet de flori si un lantisor frumos! Bafta!

| loverby3a a răspuns:

Pai depinde daca o sa vil petrecetzi doar voi doi cred ca sa ii faci o prajitura in casa facuta de tine binenteles...cred ca gestul o va surprinde si o va emotzionawinking sa daca nu un buchet de trandafiri compus din 18 trandafiri rosii si unu alb si ai putea sa ii legi un inele de cel albwinking

| Vladut2 explică (pentru loverby3a):

Super tare! Multumesc mult.

| ddysmile a răspuns:

Un cadou frumos din punctul meu de vedere ar fi o bratara personalizata ori cu inizialele voastre sau data in care v-ati cunoscut. acelasi lucru il poti cu un lantisior...happy